To je to što me zanima!

Kamera snimila hladnokrvnu egzekuciju: Ubio ga s dva hica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Trevonne (24) je stajao na ulici ispred trgovine svojeg ujaka. Prišao mu je muškarac i u njega dva puta pucao. Mladić je pao na pločnik, a napadač pobjegao
Vidi originalni članak

Trevonne Winn (24) stajao je u subotu na ulici ispred restorana svojeg ujaka u Brooklynu i razgovarao na mobitel. Prišao mu je muškarac odjeven u crnu odjeću, izvukao pištolj i dvaput pucao u mladića. Trevonne je pao na ulicu, a muškarac je pobjegao. Teško ozlijeđeni mladić malo se pridigao pa opet legao na cestu. Iz trgovine su izašla dva muškarca koja su gledala nekoliko trenutaka za napadačem. Mladiću koji je krvario konačno je prišao muškarac kako bi vidio je li živ. Odvezli su ga u bolnicu gdje je kasnije umro. 

Shakeem Muhammad, koji je razgovarao s obitelji ubijenog mladića, rekao je za NYDailyNews.com kako je moguće da je Trevonne Winn ubijen greškom, no dodao je kako ga ubojstvo nije iznenadilo. 

- Vidio sam sve što se može dogoditi u ovoj zajednici. Ovu ulicu zovem, krvavom. Ovdje sam od 1989. godine i mislim da sam dosad vidio 15 ubojstava - rekao je Shakeem Muhammad. Policija traži ubojicu.

Cijeli video pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 27.04.2011.

    jugoslavia,majka......ljudi iz vojske išli iz makedonije do slovenije,i u svakoj kući dobije jesti...a ,šta je ovo???demokracija??hvala,ali nebih.

  • be yourself 26.04.2011.

    Drugo lice SAD-a, jad i bijeda na rubovima događanja.

  • crnimacak 26.04.2011.

    amerikanci mutavi. radije ovakav hrvat, nego "sretan" amer

Komentiraj...
Vidi sve komentare