To je to što me zanima!

Kamere snimile okrutno smaknuće mladića (17)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Članovi Blood Street bande nisu se mogli pomiriti da ih napušta jedan od njih. Zbog toga su ga odlučili ubiti. Upucali su ga na ulici u glavu
Vidi originalni članak

Cory Squire (17) nije želio više biti član bande Blood Street jer je postao otac. Našao se s kolegama iz bande, kojima je rekao vijest. Svađali su se na ulici u New Yorku. Jedan od njih doslovno je poludio, izvukao pištolj i ustrijelio Coryja koji im je okrenuo leđa. Brutalno smaknuće tinejdžera snimila je i nadzorna kamera. Na snimci se jasno vidi Cory kako odlazi. Odjednom ga je netko zazvao. Iza njega su hodala dvojica mladića. Nakon minute su se razdvojili. Jedan od njih prišuljao se Coryju s leđa. Prislonio mu je pištolj na glavu i ubio ga. Ubojica je tada pobjegao s mjesta zločina i ostavio Coryja ležati nasred ulice. Trenutak kasnije prolaznik je prošao kraj Coryjeva tijela te mirno produžio dalje kao da ga tamo nije ni bilo.
- Zbog našeg je sina htio prestati s tim načinom života. Školovao se za električara da bi prehranio obitelj - rekla je njegova djevojka Atiya Hallman (18). Policija još traži ubojicu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gradelji 05.05.2009.

    a kamo će sad to dijete s tim dijetetom, ta cura, Amerika cc

  • MpH 05.05.2009.

    Još jedna Američka priča... Ti idioti iz bande tzv. "frendovi" s kojima se družio svaki dan ubiju ga ko psa jer se želio posvetiti sinu!! Ne razmišljaju da će to dijete rasti bez oca! Jednog dana će biti i oni očevi, znači treba i njih smaknuti čim dobiju dijete?!! American dumb fucks!!!

  • FusionRi 05.05.2009.

    Zato sto te kamere snimaju cijeli dan a ovakva kvaliteta slike zahtijeva puno manje prostora na video kazeti ili na nekom harddisku nego da je kamera visoke rezolucije. I kako mozes reci da su takve kamere glupost kad su tolko puta pomogle u hvatanju lopova,ubojica i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare