To je to što me zanima!

Kamerun: Oteta Puljanka Rajka se javila i dobro je

Doula: Poskupljenje goriva razljutilo je stanovnike Kameruna koji su izašli na ulice. Puljanka Rajka u Kamerun je došla prije nekoliko dana zbog posla
Vidi originalni članak

Iako se isprva mislilo da su Hrvatica Rajka Vozarević-Kuzmanić (45) i njen kolega, talijanski državljanin oteti u Kamerunu, oni se nalaze na sigurnom, u jednom kamerunskom hotelu.
- Rajka nije niti bila oteta, već ju je, zajedno s nekoliko stranaca, tamošnja policija zatvorila u hotelu, zbog nereda u toj zemlji - rekla je njena sestra Sonja. Rajka je u Kamerun otišla sklopiti poslovni ugovor s Talijanima. Umjesto novog posla zatočena je u hotelu s drugim strancima zbog nasilnih uličnih nemira.
- Sve je u redu. Nalazim se u hotelu. Sve ću vam ispričati kad se vratim u Hrvatsku - smirenim je glasom u telefonskom razgovoru rekla Rajka našem novinaru ne potvrđujući, ali ni demantirajući je li bila oteta. U Ministarstvu vanjskih poslova nisu željeli potvrditi je li Rajka hrvatska državljanka za koju se govori da je zatočena u Kamerunu ili je u toj zemlji oteta još neka žena. Samo su potvrdili da su hrvatska državljanka i talijanski državljanin dobro i zbrinuti na sigurno. Nalaze se u gradu Bamenda, nakon čega će biti premješteni u Doualu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Inkoba 07.03.2008.

    Rajka jesill dobila po guzi od kojeg crnca?

  • Gnome 07.03.2008.

    Pa milijun puta ste do sada promijenili naslov, ako u tekstu pojašnjavate da nije oteta ..

  • entoni 06.03.2008.

    Može ispočetka halo......

Komentiraj...
Vidi sve komentare