To je to što me zanima!

Kamion ga odbacio u jarak, traktorist lakše ozlijeđen

Traktora je vozio stariji Slovenac koji se vraćao kući iz Đakova gdje je bio u posjetu sinu. Od siline naleta traktor je odletio nekoliko metara dalje
Vidi originalni članak

U Suhopolju kraj Virovitice u srijedu su se oko 23 sata sudarili traktor i kamion. Traktor, slovenskih registracija vozio je stariji Slovenac. Doznajemo da se vraćao kući iz Đakova gdje je bio u posjetu sinu, pa je na traktoru povezao priključne strojeve. U kabini traktora Zetor nalazila se i posteljina te brojni kućni predmeti. Policijski očevid još nije završio. Kamion je najvjerojatnije prednjim desnim krajem udario u zadnji lijevi dio traktora i odbacio ga dvadesetak metara u jarak kraj ceste u kojem se i zaustavio tik do stupa. Vozača traktora prevezli su u virovitičku bolnicu gdje su utvrdili da je lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dilbert 15.07.2010.

    krenut traktorom koji ide maksimalno 25km/na sat na put od 270 km je podvig.....to može na pamet past samo slovencu.

  • carraro 15.07.2010.

    takva vas europa ceka da se budete sa traktori vozili a ne sa auti,jos jedan primjer divne i bajne europe ,samo ce kod nas bit sretan onaj ko bude imal i motokultivator,da nejde pjeske.

  • gerhard 15.07.2010.

    Slovenac išao traktorom kući iz Đakova i stradao kod Virovitice. Tri puta pročitao da budem siguran i hvala Bogu da nikome nije ništa jer sam umro od smijeha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare