To je to što me zanima!

Kamion izvan kontrole uz zid kuće prignječio radnika

Halil Jukan (51) parkirao je kamion u Vinkuranu kod Pule, ali nije povukao ručnu. Kamion je ubrzo krenuo nizbrdo. Odbacio ga je i prignječio uza zid
Vidi originalni članak

Radnika Halila Jukana (51) u utorak je njegov kamion TAM od  8,5 tona prignječio uza zid kuće u Vinkuranu kraj Pule. On je oko 11 sati parkirao kamion na uzbrdici pokraj osnovne škole, ostavio ga uključenog i izašao van. Nekoliko trenutaka kasnije kamion je krenuo unatrag. Radnik je potrčao prema kamionu da uđe unutra i povuče ručnu kočnicu, no nije stigao. Kamion ga je odbacio i prikliještio uz kuću. Kooperanta tvrtke Gramont koji je radio na uređenju okoliša škole, s teškim ozljedama prevezli su na odjel anestezije pulske bolnice.
- Nazvali su me s hitne, i ostala sam šokirana. Muž mi nikada u 26 godina koliko radi kao obrtnik nije imao nesreću. Trenutno je na operaciji i molimo se da bude sve u redu. Slomio je ruku, zdjelične kosti, sav je polomljen. Teško mi je i stalno sam uz njega, ne mogu više pričati, shvatite me - rekla je njegova supruga.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare