To je to što me zanima!

Stravična nesreća kod Petrinje: Vozačica auta se bori za život

U petak ujutro na ulazu u selo Župić na državnoj cesti D37 dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dvoje ljudi. Prevezeni su u bolnicu, a težina njihovih ozljeda još nije poznata
Vidi originalni članak

Prolazili smo cestom i vidjeli vatrogasce i Hitnu, izgledalo je strašno, ispričala nam je čitateljica koja je prolazila kraj mjesta nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U petak ujutro na ulazu u selo Župić na državnoj cesti D37 dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno nekoliko ljudi.

Kamion se prevrnuo, a auto se zabio u njega.

- Izgledalo je kao da su pali u provaliju kraj ceste - kaže čitateljica. Objašnjava da je auto nakon sudara pao u kanal koji se nalazi uz cestu.

Na mjestu nesreće, između sela Župić i Novo Selište, intervenirali su Hitna i vatrogasci, a iz policije su nam potvrdili kako su ozlijeđene dvije osobe, vozač kamiona (23) i vozačica auta (42).

Vozačica automobila je teško ozlijeđena te se trenutno u sisačkoj Općoj bolnici bore za njen život.

Nesreća se dogodila kad su se u zavoju sudarili teretno vozilo i osobni automobil. Prema prvim saznanjima koje je prikupila policija, nesreća se dogodila nakon što je vozač kamiona, pokušavajući izbjeći divljač, prešao u traku za suprotni smjer. 

Za vrijeme očevida, koji je trajao cijelo prijepodne, promet između Petrinje i Gline tekao je naizmjence jednim prometnim trakom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • najiram 10 20.04.2019.

    mortik je kamion letio...pa sletio u jaral...ako je onaj na naphavanje jedna divljać ga dokusuri...

  • Karlo72 20.04.2019.

    Čuj ,kamionom izbjegavao divljač,pa lakše prijeći u suprotni smjer i ubiti nekoga,.Ne vjerujem u tu priču,balavci u autu ili kamionu se ne odvajaju od moba i fejsa,a voze kao manijaci. Nekidan je također jedan kamionom sletio radi "izgubljene kontrole nad vozilom".

  • listovača 20.04.2019.

    Moli se divljač da se hitno javi u pp Petrinja radi očevida!Nema boljeg izgovora od divljači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare