To je to što me zanima!

Kamion sletio s ceste zbog snijega, vozač je kritično

Kamion je vozio prema Požegi i bio je natovaren robom trgovačkog lanca Merkator. Zbog gustog snijega je proklizao i sletio s ceste te se prevrnuo
Vidi originalni članak

Vozač kamiona Z.H. (39) izgubio je u četvrtak oko 19.50 sati nadzor nad upravljačem te se prevrnuo na državnoj cesti između Rešetara i Požege. S teškim ozljedama su ga prebacili u bolnicu u Novu Gradišku gdje su liječnici utvrdili da ima potres mozga. Kako doznajemo od policije, kamion je vozio prema Požegi i bio je natovaren robom trgovačkog lanca Mercator. Najvjerojatnije zbog nepovoljnih vremenskih prilika, jer u to vrijeme je na tom području padao gust snijeg, tegljač je proklizao i sletio s ceste te se prevrnuo. 
- Na cesti je bilo nekoliko centimetara snijega. Leda nije bilo, jer je cesta posipana solju. Vozač je alkotestiran i test je bio negativan - rekli su policajci. Vozač je pokušao kamion zadržati na cesti i nakon stotinjak metara se prevrnuo.  Srećom pao je na lijevu stranu ceste uz zemljani prokop, jer je na suprotnoj strani  provalija duboka nekoliko desetaka metara. Policija je odmah zatvorila promet. Veći dio kamiona i rasuta roba ostali su na cesti. U petak ujutro roba je pretovarena u drugi kaminom i odvezli su ju u Požegu. Kamion su pokušali pomaknuti i postaviti kotače, ali čelična užad nije izdržala tako da je na mjesto nesreće došla dizalica tvrtke „Promet“ iz Požege i maknula kamion. Promet je pušten u petak iza 13 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ddino 12.02.2010.

    walter ti neki bolestan? (sad izbrisite moj komentar, a nemojte njegov jer je offtopic)

  • walterbranisarajevo 12.02.2010.

    . ..ALLO"ALLO"SLOVENCI-NO SiSiKIRIKI-UNICREDIT BANG,BANG-BANKICA ČEDA SVE DA PLLATI. .. P.S.1.MADE IN VUPIK-VUKOVAR. .. P.S.2.NEĆE NAMA TUĐA(FašiSStičke Europe)ČIZMA PO NAŠOJ NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ gacKa"t. .. P.S.3.Druže Bebiću-KKUBUURA JE OPALILLA. ..

  • Naughty_me 12.02.2010.

    Grozno je sto svaki dan procitam vijesti o nekoliko nesreca na cesti..sto sa tesim,sto sa smrtnim posljedicama.Kvragu i ovo vrijeme! Samo neka se izvuce i bude dobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare