To je to što me zanima!

Kamion vozio unatrag: Udario i pregazio pješaka, preminuo je

U prometnoj nesreći u utorak u u mjestu Guščerovec poginuo je pješak (69) na kojeg je naletio kamion zagrebačke registracijske oznake, priopćila je koprivničko-križevačka policija
Vidi originalni članak

Oko 11 sati je u mjestu Guščerovec 40-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom MAN zagrebačke registarske oznake i zbog nepropisne vožnje unazad je stražnjim djelom udario 69-godišnjeg pješaka, koji je pao na tlo te je došlo do prelaska stražnjih kotača preko tijela pješaka, navela je policija.

Tijelo stradalog pješaka prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija.

Vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu biti podnesena kaznena prijava nadležnome državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 27.12.2019.

    .......eto vidiš.....da visoke kazne ne mogu smanjiti broj žrtava ispod 190 godišnje...možda nešto drugo...svi na prometni fakultet...žao mi čovjeka ali je on crna statistika....

  • japanokinez 26.12.2019.

    Šta je taj poginuli stajao ko drvena Marija??? Šta je tražio iza kamiona??? Šoferu kamiona želim sve najbolje, a ovim muhama bez glave od pješaka, njima želim da prate vijesti i ponašaju se kao normalni učesnici u prometu.

  • tutek! 25.12.2019.

    Koliko košta kamera zavožnju unazad sa displayem? Budući da to već jeftina dacia ima ne vidim zašto je problem takvo nešto ugrađivati u kamione.

Komentiraj...
Vidi sve komentare