To je to što me zanima!

Kamionom je udario biciklistu: Pao na tlo i poginuo na mjestu

Dežurni državni odvjetnik odredio je obdukciju te je tijelo nesretnog 79-godišnjaka prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin
Vidi originalni članak

Biciklist (79) poginuo je nakon što ga je kamionom udario vozač (24) u četvrtak oko 10 sati na  državnoj cesti D-2, kod Donjeg Vratna. 

Vozač je u jednom trenutku krenuo zaobilaziti biciklistu koji je krenuo skretati ulijevo. Udario ga je u kotač bicikla nakon čega je biciklist pao na tlo. 

Hitna pomoć ga je pokušala reanimirati, ali ga nisu uspjeli spasiti. 

ODBACILI PRIJAVU ZA OBIJESNU VOŽNJU Ispovijest vozača iz Dubrave: 'Svašta pričaju, srušio sam se, valjda je noga ostala na gasu'

Dežurni državni odvjetnik odredio je obdukciju te je tijelo nesretnog 79-godišnjaka prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. 

Za vrijeme trajanja očevida, sve do 13.50 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 30.04.2021.

    Valjda je udario biciklista, ne biciklistu 🙄

  • Pig Benis oOo 30.04.2021.

    Nekoliko puta mi se dogodilo da vozi lik, sigurno pijan ko cep, "strika" doslovce od jednog ruba ceste do drugog. Ne trake. Ceste. Vozim iza njega 5 na sat koliko ide on i ne znam kak da ga obidjem jer doslovno u svakom slucaju mi moze skrenut pod kotace. Na kraju je dosao preblizu rubu ceste i samo je pao u jarak sa strane... da sam ga i pipnuo - ja bi bio kriv jer sam ga eto zgazio / gurno i statijaznam.

  • NikolinaKogaBriga 30.04.2021.

    Ne sudite da vam nebi bilo suđeno ,karma se vraća

Komentiraj...
Vidi sve komentare