To je to što me zanima!

Kamionom vozio unatrag pa pregazio bolesnu ženu

Dugo Selo: Branko B. (21) izlazio je iz skladišta Centra u Stančiću. Nije vidio mentalno retardiranu M.L. (53). Pregazio ju je kamionom. Preminula je
Vidi originalni članak

Stanite, pregazili ste mi dijete, vikala je odgajateljica L.B. vozaču kamiona. Branko B. (21) u srijedu je prijepodne došao dostaviti proizvode Leda u Centar za rehabilitaciju u Stančiću kraj Dugog Sela. Nakon što je u skladištu istovario robu, krenuo je unatrag s parkirališta. Nije vidio da iza kamiona stoji M.L. (53), koja je s odgojiteljicom i još troje štićenika bila u šetnji. Udario ju je, srušio na pod, a potom kamionom prešao preko nje. Što je učinio, shvatio je tek nakon što je odgojiteljica počela vikati.
- Čuli smo viku i istrčali van. Vidjeli smo je kako leži na zemlji. Pružili smo joj prvu pomoć, a potom je vlastitim sanitetskim vozilom odvezli u bolnicu - ispričao je ravnatelj Centra Ivan Vrgoč. Nisu je uspjeli spasiti. M.L. preminula je u zagrebačkom KB-u Dubrava.
- Svi smo u šoku. Štićenici se oduvijek slobodno kreću Centrom i nikad nije bilo problema - kaže Vrgoč. Policija još utvrđuje odgovornost vozača. Kako doznajemo, M.L. je imala umjerenu mentalnu retardaciju. U Centar je stigla 1967. sa 14 godina. Centar ima 370 štićenika u dobi od 6 do 70 godina.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • buzdovan 17.01.2008.

    Shpresa, dokaz da ne osuđujem paušalno trenutno leži na stolu za obdukciju, a zove se M.L. (53)! Kakve veze ima \"mrtvi kut\" s vožnjom unatrag!? Daj, ne lupetaj!

  • shpresa 17.01.2008.

    @ buzdovan: imaš li ti vozačku? Znaš li što je \"mrtvi kut\"?Jesi li ikada vozio kamion? Pročitaj pozorno ono što je Hacker-ri napisao, možda ti neke stvari postanu jasnije!! Nikada nemoj paušalno osuđivati!!

  • buzdovan 17.01.2008.

    Odgovorni su apsolutno SVI! Radi se o ustanovi čije štičenike treba zaštiti. Ravnatelj je dužan osigurati dostavu robe koja neće ugroziti štićenike doma! A ne se poslije čuditi!? Odgojiteljice trebaju paziti i zaštiti one za koje su zadužene i zbog kojih primaju plaću, a vozač je odgovoran jer treba provjeriti može li nesmetano voziti unatrag! Pogotovo jer ne vozi bicikl već oružje teško par tona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare