To je to što me zanima!

Sinčić se u kampanji vozi u Jaguaru propalog građevinara

Živi zid navodi da je to auto jednog građevinskog poduzetnika koji je u blokadi. Vlasnik vozila ujedno Ivana Vilibora Sinčića i vozi na predizborne aktivnosti
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić, iako ima skromnu kampanju u kojoj je prikupio tek 20.000 kuna novčanih donacija, na predizborne skupove diljem Hrvatske vozi se ne baš skromnim automobilom marke Jaguar, piše tportal

Ipak, automobil je također jedna od donacija, kao i prostor u kojem kandidat Živog zida ima stožer. Kamere Nove TV pratile su Sinčića u njegovim aktivnostima pa su tako zabilježile kako ovaj mladi kandidat, koji zastupa obespravljene i prevarene, sjeda na kožna sjedala boje bijele kave vozila koje je statusni simbol imućnijih. 

Iz njegovog stožera za tportal pojašnjavaju odakle kandidatu-studentu ovaj automobil. 

- To je vozilo jednog simpatizera koji je zapravo u blokadi. Banka mu je oduzela imovinu, a ovo vozilo je pod ovrhom i on ga je prepustio nama za potrebe kampanje - rekao je za tportal Mario Gracin. Dodaju da ih vlasnik vozila ujedno i vozi na aktivnosti jer podržava Sinčićevu kandidaturu i aktivnosti Živog zida. 

Poduzetnika nisu željeli imenovati, samo su otkrili da je iz građevinskog sektora. Na isti način su dobili i prostorije u kojima je stožer: ustupio im ih je propali poduzetnik. 

Sinčić je do sada u kampanji dobio oko 120.000 kuna, od čega 20.000 u novcu te oko 90.000 kuna u uslugama, a uložio je 3.000 kuna svojih sredstava.

Idi na 24sata

Komentari 402

  • karton 23.12.2014.

    Njegova kandidatura je sramota za Hrvatsku . Nemam osobno nista protiv njega ali je jednostavno premlad . Koliko , na primjer , ima radnog staza ? U kojoj bransi ?

  • karton 23.12.2014.

    Jaguar od 10 godina je bolji od svake nove Skode

  • mrzovoljni 23.12.2014.

    Donori . Propali građevinar ( Jaguar pod ovrhom ? )koji je vidi čuda ima toliko vremena da voza Sinčića po Hrvatskoj. Zaštitari da ga zaštite od čega ? ( koje sponzor Klem ? ) Lijepo bi bilo vidjeti mladog predsjednika koji zna i ima s ćime razmišljati no kad ti ljudi poput več spomenutog daju tekst i čestitaju , trebali bi se zapitati šta će mo dobiti s takvim predsjednikom. Žalosno je da mu več sad trebaju zaštitari , koga se boji, ako postane predsjednik njegova svita će biti ogromna i kome na teret, naravno nama. Sve se bojim da više u lijepoj našoj nema niko ko bi mogao biti pošten i dostojan predsjednik ovog napačenog naroda. Da svjestan sam da se treba pobrinuti za svoju budučnost ali molim vas dajte to učinite preko svoje kičme a ne moje ona je več ionako sva iskrivljena od tereta koji ste nam nametnuli. Sretno ti Sinčiću dragi i nastavi školovanje možda u Albaniji nađeš neko radno mjesto za sebe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare