To je to što me zanima!

Kampusch nije jedina: 'I mene je silovao Priklopil'

Wolfgang Priklopil je godinama mučio Nataschu Kampusch. Još jedna žrtva Andrea L. ipričala je svoju priču. Policija istražuje dva nova e-maila
Vidi originalni članak

Imala sam sedam godina. Priklopil je došao do mene. Bio je jako ljubazan. Počeo mi je pričati kako nema prijatelja. Ponudio mi je lješnjake i rekao mi je da mu sjednem u krilo i zatvorim oči. Rekao mi je da se ne smijem braniti i nakon toga me je skinuo. Silovao me -  priča Andrea L. (31) za austrijski ORF. Ona je nakon 24 godine odlučila progovoriti o tome kako ju je Wolfgang Priklopil seksualno zlostavljao.
- S roditeljima sam bila u Strasshofu u Donjoj Austriji. Tamo smo često išli za Uskrs. Zadnjeg dana praznika Priklopil me presreo ispred kuće dok sam se igrala. Odvukao me na pustu livadu i zlostavljao. Imala sam sedam godina - kazala je Andrea. Prepoznala ga je sa slike, kaže, tek 2006. godine kada je otkriven slučaj Natasche Kampusch. Nakon toga je odlučila potražiti pomoć i sada ide na terapiju. Prošli tjedan policija je primila još dva e-maila koje su poslale navodne Priklopilove žrtve. Policija te prijave provjerava, ali s obzirom da je Priklopil mrtav, neće biti službene istrage.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • macki 13.01.2009.

    ma tko to zna,ova zenska je glupa.Ako se to zaista dogodilo,nakon ovoliko vremena javno eksponiranje joj nece pomoci.Moze joj samo odmoci i bit ce joj jos gore.Ljudi se rugaju s njom i nitko joj nevjeruje.Ja bih na njenom mjestu-ako je to zbilj tako to podjelila sa obitelji i potrazila strucnu pomoc,a ne ovako blebetala po televiziji.Pa nitko joj nevjeruje svi misle da trazi medijsku paznju,mozda grijesim dusu i ja sam jedna od tih.

  • sanja4 13.01.2009.

    i ja.

  • KrajinaForce 13.01.2009.

    I mene je LOL sad ce se javljati ove kvazi da budu u centru paznje sto se odmah nije javila mislim LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare