To je to što me zanima!

Kampusch poslala 25.000 € obitelji Elizabeth Fritzl

Natascha Kampusch (21) kaže kako je pokušala doći do Elizabeth Fritzl no nije uspjela zbog jakog osiguranja. Odlučila joj je bar malo pomoći
Vidi originalni članak

Natascha Kampusch (21) poslala je 25.000 eura Elizabeth Fritzl (44) kako bi joj pomogla.
- Htjela sam se sresti s Elizabeth i utješiti ju, ali je ona pod jakom zaštitom. Zato sam joj poslala novac koji su meni dali dobri ljudi. Nadam se da je to barem malo pomoglo njoj i njenoj djeci - kaže Kampusch koja je osam godina bila zatočena u podrumu Wolfganga Priklopila koji je oteo na putu do škole dok je imala samo deset godina te ju silovao. Pobjegla je 2006. godine, a dvije godine kasnije otkrila se stravična priča Elizabeth koju je otac monstrum, Jozef, čak 24 godine držao zatočenu u podrumu. Rodila mu je sedmero djece od kojih je jedno preminulo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • malena1 16.09.2010.

    Želim joj svu sreću u životu. Znam da tu traumu neće nikada zaboraviti ali se nadam da će bar donekle imati normalan život i obitelj. Sve one idiote koji ju osuđuju ne znam iz kojih razloga bi zatvorila u podrum barem na godinu dana, da ne vide ni sunca ni mjeseca a o ostalim strahotama koje je proživljavala da ni ne govorim.

  • Lady Taky 16.09.2010.

    daj se ugledaj na elizabeth!!! ona ne radi drame od svoje traume ona ne zarađuje na tome ona ne pise knjige ona ne radi zvijezdu od sebe ona želi normalno živjet i povukla se da bi uspjela u tome!!a ne ova-svaki dan neki odlomak da malo zaradi.dosadnije je od proljeva.i sad čete me popljuvat al-nije to njoj neka trauma.da jest-ne bi se ponasala tako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare