To je to što me zanima!

Kanađanku ozlijeđenu na Šolti uskoro će prevesti u domovinu

Kanađanka Anne Leibenko (24) je i dalje u splitskoj bolnici na Klinici za anesteziologiju i intenzivno liječenje, a njezino stanje je bez značajnijih promjena
Vidi originalni članak

Obitelj Kanađanke Anne Leibenko (24) koja je teške ozljede opasne po život zadobila 17. kolovoza na Šolti, uskoro bi trebala biti prevezena u domovinu, piše Slobodna Dalmacija. Obitelj je posljednjih tjedana prikupljala novac za prijevoz nesretne djevojke i uspjela prikupiti 132.876 dolara. 

Anna je i dalje u splitskoj bolnici na Klinici za anesteziologiju i intenzivno liječenje, a njezino stanje je bez značajnijih promjena. 

Podsjetimo, Anne je stradala kada se prije desetak dana poskliznula na jahti te udarila glavom u krmu. Zadobila je nagnječenje mozga i frakture lica. Prva joj je pomogla brazilska liječnica koja je bila na obližnjem brodu, a zatim je u Split prevezena helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva .

Idi na 24sata

Komentari 14

  • walkingonsunshine17 29.08.2012.

    žalosno je što se išta naplaćuje po pitanju zdravlja,al eto...sretno i neka je dragi Bog čuva da se što prije oporavi !

  • Capafiori 29.08.2012.

    Sretno Ti bilo Anne, a vjerujem da će uskoro biti i pozitivnih pomaka ka Tvom ozdravljenju uz one koje voliš i kojima je stalo!

  • dejan77 29.08.2012.

    Nek joj je sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare