To je to što me zanima!

Kanader ide gasiti: Kod Oklaja gori minski sumnjivo područje

Županijski vatrogasni operativni centar Šibenik zaprimio je u 13.13 sati dojavu o požaru na otvorenom na minski sumnjivu području, u predjelu Mratovo
Vidi originalni članak

Županijski vatrogasni operativni centar Šibenik zaprimio je u 13.13 sati dojavu o požaru na otvorenom na minski sumnjivu području, u predjelu Mratovo, odnosno zaselku Mlinari pokraj Oklaja.

Požarom su zahvaćeni trava i nisko raslinje, a na požarište su upućeni kanader i zračni traktor.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marina911 28.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Soap MacTavish 28.06.2011.

    Joooooj dajte, ste ludi.... ko zna di je ta mala... ne vjerujem da to ima s time.... previse gledate trilere, nije Vam to zdravo. Pocela je sezona gospodo draga, nazalost strane turiste ne zanimaju nase ljepote i neda mu se ici do 200 m daljeg kosa za smece baciti cigaru, vec ju baci u borovu šumicu koja plane u roku 54,7 sekundi (ovisno o promjeru i starosti stabla, kao i stanju okoline koja je utjecala na stanje krošnje istoga). Evo možda sam Vam sad srusio scenarij za horor/triler film...ali jbg

  • StrawBee 28.06.2011.

    Tu je negdje oko Oklaja i bila potraga za nestalomAntonijom Bilić ... treba ispitati uzroke požara, možda je onaj monstrum imao saučesnike i sad požarom pokušava sakriti dokaze. Sve mi je ovo strašno sumnjivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare