To je to što me zanima!

'Kancelarki nije pozlilo, već se raspala stolica na kojoj je bila'

Njemački mediji raspisali su se o lošem stanju kancelarke Angele Merkel nakon što se, tvrde, srušila u kazalištu. Njezin glasnogovornik te je informacije demantirao
Vidi originalni članak

Svi njemački mediji objavili su kako je kancelarka Angela Merkel kolabirala te se onesvijestila u subotu navečer tijekom otvorenja 104. Wagnerovog festivala u Bayreuthu. Kako piše Bild, kancelarki je pozlilo tijekom stanke za kavu u kazališnom kafiću tijekom izvedbe opere 'Tristan i Izolda'. 

Pritom je pala sa stolice te su joj ostali uzvanici odmah pritekli u pomoć. Bild piše kako je u nesvijesti kancelarka bila oko dvije minute. 

No glasnogovornik njemačke vlade Georg Streiter priopćio je kako ''nije pala u nesvijest i nije kolabirala, već se raspala stolica na kojoj je sjedila''. Merkel je operu odgledala do kraja i kratko komentirala kako joj se izvedba ''jako svidjela''.

Njemački mediji podsjetili su da je kancelarka kolabirala i početkom prosinca 2014. na stranačkoj konvenciji CDU-a u gradu Kölnu. Liječnici su kazali kako je kancelarka bila pod stresom, iscrpljena i dehidrirana. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rijeka36 28.07.2015.

    Tko zna, mozda je Merkelova pila Mnogo PIVE ? ? ?

  • medeki 26.07.2015.

    Naša Kolinda se ne bu srušila, toliki ego i debelu kožu, uz sponzore krimiće ...iotditd!!!

  • mazaluna 26.07.2015.

    pa koliko ta žena radi nije ni čudo da joj je pozlilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare