To je to što me zanima!

'Kandidirat ću se kad vidim kakvog predsjednika žele'

Milan Bandić prvi puta javno je priznao da je proputovao Hrvatsku kako bi provjerio kolika mu je mogućnost da zasjedne u predsjedničku fotelju
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić po prvi puta javno je priznao da je cilj njegovih silnih putovanja u zadnjih nekoliko mjeseci preispitivanje želja svih, kako kaže, građana Hrvatske kakvog predsjednika žele. Ponovio je da u utrku neće ulaziti dok ne bude siguran u pobjedu.
- Radi se o najodgovornijoj funkciji u državi na koju se neću kandidirati zbog kandidature jer to prepuštam konkurenciji. Prvo moram vidjeti što građani žele od budućeg predsjednika. Obzirom da sam hrvatsku obišao od sjevera do juga i od istoka do zapada te vidio da ljudi cijene moj rad, sad mi preostaje preispitati što Zagrepčani misle te kakvu potporu imam kod kolega europskih metropola i šire. Tek nakon toga donijet ću odluku - rekao je Bandić koji sutra putuje u Moskvu, pa se sprema u Munchen i Rim. Na pitanje kako će provjeriti imali li potporu Zagrepčana rekao je : "Dopustite, taj instinkt imam istančan kao mačak."

Idi na 24sata

Komentari 9

  • drugarica Jovanka 13.10.2009.

    Bandiću prvo u kuću cvijeća, jasno?

  • drug Kardelj 13.10.2009.

    Mi želimo novog Titu!

  • drug Tito_1 13.10.2009.

    Znaš ti dobro Milane što narod hoće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare