To je to što me zanima!

Kao da je sve u najboljem redu: Petrov čestitao Praznik rada

U prigodi Međunarodnog praznika rada, predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov uputio je u petak građanima čestitku u kojoj je pozvao na izgradnju moderne i razvijene Hrvatske
Vidi originalni članak

U prigodi Međunarodnog praznika rada, predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov uputio je u petak građanima čestitku u kojoj je pozvao na izgradnju moderne i razvijene Hrvatske temeljene na vrijednostima pravednosti i socijalne osjetljivosti.

"U ovoj se prigodi treba podsjetiti kako Hrvatska treba promjene u gospodarskoj politici i izgradnju institucionalnoga ekonomskog sustava koji će podržavati veće stope ekonomskog rasta te tako zaustaviti iseljavanje mladih, smanjiti stope nezaposlenosti i zaduženosti stanovništva, kao i umanjiti siromaštvo i socijalnu isključenost", naveo je Petrov u čestitki u kojoj je, u ime svih zastupnica i zastupnika u Hrvatskome saboru te u svoje osobno ime, čestitao svim građankama i građanima, radnicama i radnicima 1. svibnja - Međunarodni praznik rada.

Istaknuo je da koristi ovu priliku kako bi pozvao na izgradnju moderne i razvijene Hrvatske temeljene na vrijednostima pravednosti i socijalne osjetljivosti, što uključuje pravo na rad i poštivanje prava radnika.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Usora1 29.04.2017.

    bozo, bozo, ne vole vaz hdz-ovci, smisliti vas ne mogu sdp-ovci, oni vrdoljakovi vas kritiziraju cim zinu, od beljakovih je jos manje ocekivati (ako izuzmemo jamba), ni bandic vas ne mirise posebno, z.z. u vama vidi konkurenciju (valjda sto ste im maznuli 3 put, cuj mene "most mazno put")...... kad sve sumiram vi ste jedini normalan izbor i stoga ostanite uporni

  • plavi cvijet 29.04.2017.

    Most-ovci i u najgorim situacijama ostaju nekako pribrani. Samom njihovom prisutnošću, a bez ikakve sile s Most-a i lijevi i desni sami padaju. Sve si nešto mislim, kad Most ojača pa postavi mreže ispod Most-a, neće nikome biti lako. Tko to do sada nije uvidio i nešto od dosadašnjeg i na primjeru drugih naučio, ne piše mu se dobro.

  • MAX 2010 28.04.2017.

    formalno on je predsjednik sabora i predsjednik Mosta pa mislim da je uljudno čestitao -što je "zaprepastilo nadrinovinare"..??

Komentiraj...
Vidi sve komentare