To je to što me zanima!

Kao i u Marylandu: U Pošti u Washingtonu se zapalio paket

SAD: Policija je u poslijepodnevnim satima dobila dojavu da u poštanskom uredu u sjeveroistočnom dijelu grada zapalio paket. Ne zna se jesu li su incidenti povezani
Vidi originalni članak

Zapaljivi paket veličine knjige aktivirao se u petak u jednom poštanskom uredu u Washington, nakon što se u četvrtak u dva državna ureda u susjednoj državi Maryland eksplodirale dvije naprave. Paket je bio dresiran na Janet Napolitano, ministricu domovinske sigurnosti, prenosi televizija MSNBC. Ne zna se je li netko ozlijeđen, a zgradu su odmah evakuirali.

Policija je u poslijepodnevnim satima dobila dojavu da u poštanskom uredu u sjeveroistočnom dijelu grada zapalio paket. Ne zna se jesu li su incidenti u Washingtonu i Marylandu povezani i je li ista osoba poslala sva tri paketa. Paketi u Marylandu zapalili su se kod otvaranja, a u Washingtonu kada je službenik bacio paket u kontejner.

Policija je u petak objavila gnjevnu poruku napisanu rukom na zapaljivim paketima, u kojoj se negoduje zbog poziva vlasti građanima, na elektronskim panoima uz autoceste u Marylandu, da "prijave sumnjive aktivnosti". Te se pozive u poruci naziva "velikim sranjem" i "samoispunjavajućim proroštvom".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare