To je to što me zanima!

Kaos na cestama: Na Lučkom kolone, po A1 vozi se usporeno

Danas u povodu blagdana Tijelova zabrana  za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona bit će na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i priobalju od 14 do 23 sata
Vidi originalni članak

Promet je pojačan na A1 između čvorova Lučko i Gornja Ploča u smjeru mora, na ulasku na autocestu u Lučkom sa zagrebačke obilaznice iz smjera Jankomira kolona je oko 2 km, a iz smjera Buzina oko 6 km.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Usporeno, u koloni koja se kreće sporije i uz povremene zastoje vozi se od naplatne postaje Lučko do 2. km u smjeru mora.

Pojačan je promet i na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom. 

Danas u povodu blagdana Tijelova zabrana  za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona bit će na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i priobalju od 14 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog radova zatvoren je granični prijelaz GP Goričan (do 31. lipnja). Promet se preusmjerava na GP Goričan II.

GP Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila.Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

Od 5. svibnja na GP Metković zabrana je prometa za turističke autobuse.

Zbog odluke o ograničenju prometa za teretna vozila u Sloveniji koja je na snazi od 1. lipnja ove godine, očekuju se duža čekanja za teretna vozila, osobito na graničnim prijelazima Bregana/Obrežje i Macelj/Gruškovje. 

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Od 15. lipnja pa do 15. rujna brzobrodska linija svakodnevno će povezivati Rijeku, otoke Krk (Krk), Rab (Lopar) i Pag (Novalja) te Zadar. Polazak iz Rijeke je svakog radnog dana u 8,15, a povratak iz Zadra u 16,15. sati. Plovit će brzi brod “Melita”, kapaciteta 180 putnika.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • superman1978 20.06.2019.

    I nasi nema šanse da stave vinjete i go-boxove jer su uhljebili samo rodbinu i branitelje u HAC. I sad nek netko kaze da nismo zaostali. Ko da su nam turci mentori! Eno slovenci porušili sve naplatne kucice... nema vise cekanja u redu. Kupis uredjaj ili vinjetu i pići

  • David Mills 20.06.2019.

    stižu pare ...

  • Cipelcug 20.06.2019.

    Jadan ja, opet ne mogu skontati. Zar se gužve događaju samo našim cestama i nigdje drugdje u EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare