To je to što me zanima!

Kaos u kafiću: Prvo se potukli pa se vratili i porazbijali stakla

U Caffe baru Fala u Domjanićevoj ulici u Zagrebu izbila je tučnjava. Muškarci koji su sudjelovali u tučnjavi vratili su se kasnije s 'pojačanjem ' i razbijali. Jedan je i priveden
Vidi originalni članak

U  Caffe baru Fala u Domjanićevoj ulici u Zagrebu, nedaleko od Kvaternikova trga u četvrtak navečer izbila je tučnjava. Razbijen je lokal.

- Po priči ljudi koji su se zatekli u to vrijeme na navedenom mjestu, trojica ili četvorica mlađih muškaraca su stali autom ispred kafića i palicama razbili inventar te ulazna vrata i prozor. Očevid je trajao do 22h, bilo je puno policajaca u šest policijskih vozila - rekao nam je u četvrtak čitatelj.

Policija je potvrdila da nema ozlijeđenih.

U petak saznajemo da su se dva muškarca (22,51)  posvađali i potukli s još nekoliko osoba u četvrtak oko 18.30 sati. Nakon toga su otišli iz lokala da bi se vratili kasnije s još dvojicom nepoznatih muškaraca. Naišli su na zaključana vrata. Razbili su izlog i staklo na vratima, a 22-godišnjak je iz plinskog pištolja ispalio više hitaca unutra. Nakon toga su ušli u automobil i pobjegli.

Policija je pronašla automobil i vozača (22) oko 20.30 sati i privela ga u postaju, a za ostalim napadačima se još traga.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sol 22.07.2016.

    Malo posla, velika konkurencija, vjerovatno?

  • _l_ 22.07.2016.

    jesu se zafalili na kraju

  • Big_Daddy 👊😎 22.07.2016.

    JBT-e di uopče dođe Domjaničeva???

Komentiraj...
Vidi sve komentare