To je to što me zanima!

Kaos u Makedoniji: Pištoljem pokušao rastjerati prosvjednike

Makedonski mediji navode kako je u metežu lakše ozlijeđeno najmanje desetak osoba, među kojima je i nekoliko visokorangiranih makedonskih političara...
Vidi originalni članak

Nakon nasilnog upada demonstranata u zgradu makedonskog parlamenta, muškarci s maskama na glavi natjerali su jednog od tjelohranitelja da izvuče pištolj kako bi smirio situaciju. U općem kaosu koji je uslijedio, oružje iz kojeg nije pucano nije spriječilo daljnju eskalaciju  nasilja. 

Makedonski mediji navode kako je u metežu lakše ozlijeđeno najmanje desetak osoba, među kojima je i nekoliko visokorangiranih makedonskih političara.

Makedonska policija trenutno pregledava dostupan video materijal prosvjeda pokušavajući zaključiti tko je izvršio napad, zašto on nije uspješno spriječen te zašto nije osigurana adekvatna zaštita te bolja procjena rizika.

Postavlja se pitanje bi li pucanj iz pištolja spriječio sadašnju krizu u Makedoniji, ili je pogoršao?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Miške 29.04.2017.

    A u Gnjilanima nema demonstracija?

  • Anđelika 28.04.2017.

    Treba isto učiniti u našem Saboru.

  • ZelenaHrvatska 28.04.2017.

    Da smo barem mi Hrvati malo pametniji i izađemo na ulice i sve te državne institucije zapalimo i uništimo,ove političare protjeramo i zabranimo im dijelovanje(osim ovih mladih iz recimo ŽZ),te postavimo mlade školovane,pametne,neiskvarene ljude da vode državu a sve sto smo uništili,Izgradimo i krenemo ispočetka,ako smo mogli poslje četničke agresije izgraditi državu,moći ćemo opet,ali sada bez ovih govnara koji nas kidaju i uništavaju gore nego četnici! HDZ=SDP=HNS=IDS i ostale stranke koje su nasljednice partije i komunizma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare