To je to što me zanima!

Ogromna eksplozija u rafineriji: Vatrogasci satima gasili požar

Sve hitne službe su na terenu, a nije još poznato ima li ozlijeđenih u nesreći. Također, nije poznato što je uzrok eksplozije 150 godina stare naftne rafinerije...
Vidi originalni članak

U Philadephiji u petak ujutro eksplodirala je lokalna rafinerija. Voditelj Matt O'Donnell prenosi da je prva eksplozija odjeknula oko 3.20 sati po lokalnom vremenu, nakon čega se čulo još nekoliko snažnih eksplozija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

Vatra je izbila u rafineriji na jugu grada. Sve hitne službe su na terenu, a nije još poznato ima li ozlijeđenih u nesreći. Gradske službe zatvorile su ceste u okolici rafinerije kako bi zaštitile vozače i omogućile vatrogascima nesmetani pristup požarištu

Također, još nije poznato što je uzrok eksplozije 150 godina stare rafinerije.

Prva eksplozija začula se oko 3:20 ujutro (po lokalnom vremenu), piše NBC. Snimke požara proširile su se društvenim mrežama.

- Osjetio sam toplinu eksplozije i kroz auto - napisao je jedan svjedok događaja koji se vozio obližnjom autocestom. Drugi javljaju da su im se tresli prozori na zgradama.

CBS news javlja da je ovo već drugi požar u toj rafineriji u mjesec dana. Naime, 10. lipnja je tamo izbio požar, no u njemu nitko nije ozlijeđen.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • mali zeleni prigorec 21.06.2019.

    Samo "kaos"???? U Zg-u ne radi jedan semafor pa je kaos.

  • Caca034 21.06.2019.

    not great, not terrible...

  • giustizia 21.06.2019.

    Hajmo ovako . . . . rafinerija je jos iz doba Vranje Jozefa, htjedoh reci Wild Bob Hikoka i postala je nerentabilna. Plus toga i nekonkurentna jer ima benzina sa drugih krajeva svijeta za puno manje troskove . . . . . .i kaj sad ? Zigica, vuzgat a osiguranje bu platilo . . . . Tak se to dela . Vi amateri nemate pojma. Pitajte amere . . . . . tak su napravili i sa WTCima............... understand?

Komentiraj...
Vidi sve komentare