To je to što me zanima!

Kapetan Dragan: Posvojio sam djevojčice iz Hrvatske

Vasiljković je u intervjuu rekao da je prije 20 god. posvojio dvije Hrvatice. One su udane i još uvijek ga zovu tata. Naglasio je da nije hrvatomrzac
Vidi originalni članak

Dragan Vasiljković zvani Kapetan Dragan rekao je u intervjuu za Media servis da je prije 20 godina posvojio dvije djevojčice iz Hrvatske. One su, kaže Dragan sada sretne i udane te ga i dalje zovu tata. Dodaje da ih je vodio u katoličku crkvu u Beogradu te da ima kuma Hrvata kojeg voli više od ijednog Srbina. Kapetan Dragan je u intervjuu rekao i da misli kako su mu kao čovjeku uzeli četiri godine života, a kao Srbin bih odležao još deset. No smatra kako se više niti jedan Srbin ne treba bojati da će biti izručen Hrvatskoj. Uvjeren je da će za tri dana biti odbijen hrvatski zahtjev za izručenjem te da je sve to igra Vesne Škare-Ožbolt. Ona je, kaže Dragan koristila hrvatsko pravosuđe kako bi zadovoljila vlastitu mržnju. Žao mu je da je propala Republika Srpska Krajina. Misli da u hrvatskoj vladi ima još fašističkih elemenata, ali da Hrvatska nije fašistička zemlja. Na kraju je zaključio da nije hrvatomrzac.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • palača 15.09.2009.

    dragan je dilao drogu ko i svi oni i oruzje u ratu i noso uniformu,mozda nesto zapovjedio jer je lud i eto.....

  • DJEVICA 15.09.2009.

    Jebo te taj tvoj kum Hrvat.

  • bluesky 15.09.2009.

    oooo đubre licemjerno,zločinačko.stići će tebe ono što si posijao.sigurniji je u zatvoru nego vanka.neš se sakrit smrade!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare