To je to što me zanima!

Kapetan Dragan se skrivao od policije u svom brodiću

Lokaciju na kojoj se Dragan Vasiljković skrivao vlastima je dojavio anonimni izvor iz Nizozemske. U hvatanju je pomogao i haaški sud s podacima
Vidi originalni članak

Odbjegli ratni zločinac Dragan Vasiljković (55) cijelo vrijeme skrivao u brodu nedaleko Yambe u Novom Južnom Walesu, doznaje australski list The Australian. Kapetana Dragana tajno su nadzirali četiri dana prije nego što su ga priveli. U potragu za Vasiljkovićem bilo je uključeno 40 policajaca. Lokaciju na kojoj se Kapetan Dragan skrivao, Australcima je dojavio anonimni izvor iz Nizozemske. I haaški sud pomogao je australskim vlastima u hvatanju Vasiljkovića proslijedivši im neke bitne informacije o njemu. Tijekom potrage policija je pretražila prostor Coffs Harboura, pregledala snimke nadzornih kamera i ispitala članove srpske zajednice. Kapetana Dragana, uhitili su nakon 43 dana bijega. Sada je u ekstradicijskom zatvoru u Sydneyu od kuda bi ga trebali izručiti Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • wwww 14.05.2010.

    Ovo i jesu proizvodi \"Druga Tite\"..Srbin koji je prošao vojnu obuku i koji je bio špijun Kos-a i koji je imao cilj da ubija Hrvate po Australiji..

  • HUMI 14.05.2010.

    Da se kod nas neko toliko sakriva u SVOM brodu i da ga policija nije mogla naći svi bi pljucali po policiji i sustavu...

  • drug Tito_1 14.05.2010.

    dok je bilo Tita tog i sličnih smradova bilo je vani i nisu se usudili prismrdit ovamo, već su tamo pekli picu i natezali iz jedne boce. Smrada u Zagreb na suđenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare