To je to što me zanima!

Kapetanu Draganu produljili su pritvor za još dva mjeseca

Dragan Vasiljković poznatiji kao Kapetan Dragan se u istražnom zatvoru nalazi od početka srpnja nakon što su ga australske pravosudne vlasti izručile Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Draganu Vasiljkoviću je pritvor produljen za još dva mjeseca. Kapetan Dragan se u istražnom zatvoru nalazi od početka srpnja nakon što su ga australske pravosudne vlasti izručile Hrvatskoj. Hrvatska je tražila njegovo izručenje zbog sumnje u ratne zločine. Vasiljković se nalazi u zatvoru na splitskim Bilicama. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • japanokinez 08.08.2015.

    Da je pravde, a niđe je, najviše tjedan dana suđenja i gotovo. Ovo je toliko mučno gledati i slušati da normalan ne povjeruje.

  • mama2misa 08.08.2015.

    Sad samo čekam da se i ovaj počne neurotično ponašati,glumiti ludost ili neku bolest i da ga oslobode da se brani sa slobode...Šta se tu ima čekati,svjedoke i dokaze u jednom danu pročitati,drugi dan osuda i nek trune tamo gdje mu je i mjesto..Makar bi ja za takve napravila radni logor gdje bi krv pišali da zarade za koricu kruha koju će i pojesti a ne da žive na račun naše države....

  • Hugo Mrgud 08.08.2015.

    Kapetane eto vidiš šta ti doživi. Doživi da opet u Hrvatsku dođeš. Nema ti bratije Martića , Babića, Raškovića. Danas umjesto njih sve sami kmečavci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare