To je to što me zanima!

Karamarko: Brkić je dao otkaz i otišao u HDZ, ima na to pravo

Brkić je izašao iz aktivne službe, pa se učlanio u HDZ i kandidirao i to je njegovo pravo, komentirao je ministar Karamarko ostavku zamjenika ravnatelja MUP-a
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko novinarima je komentirao ostavku zamjenika ravnatelja policije Milijana Brkića i njegov angažman na izborima.

- Brkić je izašao iz aktivne službe, potom se učlanio u HDZ i kandidirao i to je njegovo pravo - rekao je Karamarko. Podsjetio je da nitko u policiji ne smije biti u aktivnoj politici. Dodao je da stranačka pripadnost nije ključ za napredovanje, kao što je to bilo 2000. godine.

Novinari su ga pitali hoće li moći dostojno zamijeniti Ivana Jarnjaka na izborima, a on je odgovorio da će nastojati postići što bolji rezultat u izbornoj jedinici u kojoj je Jarnjak uvijek bio popularan i da će mu potpora biti sam Jarnjak.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ngalov12 01.12.2011.

    Nema veče sramote za hrvatsku policiju nego kad jedan ministar pošalje specijalce na starca 91 godinu.Ovo je nisko da nemože niže bit.

  • kinezojapanac 17.11.2011.

    On je HDZ-ov kadar i sad nakon dobro odrađenog posla, zasluženo ga primaju u partiju i stavljaju na listu. Ko ovo može da pije????

  • user_82511 17.11.2011.

    e moj karamarko daj posa onima koji su završili policijsku akademiju prije godinu i više, pa onda ajde di oš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare