To je to što me zanima!

Karamarko: Dekriminalizacija lakih droga je spirala smrti!

Karamarko je istaknuo kako se često kreće od marihuane, a završava na teškim drogama. Kazao je kako Vlada izmjenama poručuje građanima da idu na loš put
Vidi originalni članak

Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko je u srijedu rekao kako se HDZ protivi izmjenama Kaznenog zakona, kojima Vlada predlaže da se za posjedovanje droge za vlastite potrebe više ne smatra kaznenim djelom, već prekršajnim. Istaknuo je kako je takav prijedlog "spirala smrti". 

Karamarko je istaknuo kako se često kreće od marihuane, a završava na teškim drogama. Smatra i da tim zakonskim promjenama Kukuriku koalicija poručuje građanima da krenu na loš put. Naglasio je da taj prijedlog nije dobar te da HDZ neće podržati dekriminalizaciju lakih droga, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • FeliksLorenz 04.11.2012.

    "Droga" HDZ-a je novac pomoću političke i ekonomske moći. Zato i jesu kriminalizirani. Srećom, taj kriminal nije dekriminaliziran.

  • TomaBudimir 04.11.2012.

    uvjek unutarnji i vanjski neprijatelji za sve je neko drugi kriv svi ste udbasi ili njihovi potomci unistili ste drzavu sram vas bilo

  • TOMI202 03.11.2012.

    Sva sreća da nema onog vašeg šamana koji je drogirao i ubio čovjeka u šatoru. A sada tu glumite neku veliku moralnost a hvala bogu cijela Hrvatska javnost zna kakvi ste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare