To je to što me zanima!

Karamarko: Hrvatsku ćemo učiniti boljim mjestom za život

Karamarko je bio jedini kandidat za predsjednika stranke na predsjedničkim izborima koji su u HDZ-u održani prvi put po principu "jedan član - jedan glas"...
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, koji je u nedjelju ponovno izabran za predsjednika stranke, poručio je u ponedjeljak kako je više od  90 tisuća glasova koje je dobio obveza i odgovornost da HDZ i dalje bude pobjednička stranka koja će Hrvatsku učiniti boljim mjestom za život.

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade je na Facebook profilu, uz zahvalu članovima HDZ-a koji su mi ukazali povjerenje za još jedan mandat na čelu stranke, istaknuo da ga u novom mandatu isključivo zanima otvaranje prilika mladim ljudima, odbacivanje ideoloških rasprava te obnova gospodarstva.

"Otvaranje prilika mladim ljudima, odbacivanje ideoloških rasprava i bavljenje budućnošću, obnova gospodarstva, pokretanje investicija, otvaranje novih radnih mjesta i korištenje sredstava iz EU fondova ono je što me isključivo zanima u narednom mandatu", napisao je Karamarko.

"Više od 90.000 glasova koje sam dobio gledam prije svega kao veliku obvezu i odgovornost da Hrvatska demokratska zajednica i dalje bude pobjednička stranka koja će Hrvatsku učiniti boljim mjestom za život", istaknuo je, među ostalim, Karamarko koji je zahvalio svima koji su svojim angažmanom pridonijeli da izbori  u HDZ-u proteknu u skladu s dobrim demokratskim običajima.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko bio je jedini kandidat za predsjednika stranke na predsjedničkim izborima koji su u nedjelju u HDZ-u održani prvi put po principu "jedan član - jedan glas".

Središnje izborno povjerenstvo za izbor predsjednika HDZ-a u ponedjeljak je utvrdilo potpune i službene rezultate. Na izborima je glasovalo 93.017, odnosno 44,4 posto članova HDZ-a. Važećih glasačkih listića utvrđeno je 92.276, odnosno 99,2 posto. Nevažećim glasačkim listićima proglašeno je 741, odnosno 0,8 posto. Kandidat za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko dobio je 92.276 glasova, odnosno 99,2 posto, navodi se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • bajica1009 19.04.2016.

    Rekao istinu 200 super bogatih, i 200 bogatih kao i Tuđman ostalo SS baš znakovito druga dva "SS" je na drugoj strani presvučenih rođaka, plemena

  • kunigunda 19.04.2016.

    kada će hrvatska biti bolje mjesto za život , pet mjeseci ni cm pomaka koliko još trebate vremena zašto ste poljoprivredu dali idiotima u ruke od vas se očekivalo makar da to pokrenete najodgovornija ste stranka u vladi, mosta se za koju godinu neće nitko ni sjećati ali to da ste dozvolili sumrak sela i poljoprivrede toga će se svaki seljak sjećati tu su vaši glasači , građani ionako ne glasaju za hrvatsku čast izuzetcima dajte se trgnite i počnite raditi ili novi izbori to što se događa ,kako vas most svuda koči i ne dozvoljava promjene to je već tragedija nismo za to glasali , ljudi su užasno razočarani

  • mihaella 19.04.2016.

    Ma tko će to učiniti? Ove sponzoruše iza njegovih leđa ? Bizantinac Brkić: Zmotani Reiner, koji ne zna tko mu glavu nosi. Tko će učiniti. premijer orešković kojega stalno ometaju, diskvalificiraju, diskriminiraju i marginaliziraju. Petrov koji je potrošio i istrošio sve svoje osobne i stručne fore i potencijale. običan muljator, koga će Jambo uskoro raskrikati? Pravaški pajaci, koji nas sramote okolo i po svijetu? Vrdoljak s kojim su sklopili pakt i unosnu trgovinu. Nismo mi baš svi bedaki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare