To je to što me zanima!

Karamarko: Istina o žrtvama komunizma se još skriva...

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko je u nedjelju na Facebooku napisao poruku u povodu Europskoga dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima
Vidi originalni članak

Kultura sjećanja na žrtve dio je identiteta svakog naroda. Zato je sjećanje na žrtve totalitarnih režima i otkrivanje istine o njihovom stradanju naša povijesna i civilizacijska obveza; poglavito istine o žrtvama komunizma, koja se još uvijek skriva. Bez istine o svojoj povijesti, nijedan narod ne može graditi sretnu budućnost, napisao je u nedjelju na svojem Facebooku predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u povodu Europskoga dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima. 

Hrvatska se obilježavanjem Europskoga dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima pridružila većini zemalja članica EU-a. Tim se potiče na promišljanje o kompleksnim pitanjima zajedničke povijesti kako bi sljedeće generacije mogle iz nje učiti i graditi suživot na demokraciji i uvažavanju temeljnih prava. 

Idi na 24sata

Komentari 232

  • istri 25.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • trijezni zagorec 25.08.2015.

    sto je sa penzicima od 1200 kunica nisu li oni zrtve određenog sistema

  • Hiroo_Onoda 25.08.2015.

    . . . I zbilja mi nije jasno! Stalno se spominju zločinci i zločini iz prošlosti, stalno se govori kako i dalje rabotaju, kradu, a možda čak i ubijaju. Pa tko su konačno oni? Ti koji o njima stalno govore vjerojatno znaju imena, ali ih ne žele otkriti. Zašto? Možda ti zločinci i o njima nešto znaju pa ih drže za jaja, ili su zločinci naoružani sa par stotina tenkova, lovačkih aviona i pokojim nosačem zrakoplova. Zar se ovi koji stalno optužuju one druge boje njihove brojne pješadije pa tek trebaju ojačat (kad dođu na vlast) da bi se obračunali. Što je od svega nabrojeno posrijedi? Čini se ništa osim jednog igrokaza vječnog trajanja u kome kockarski raspoložena i ostrašćena publika (sitnozuba stoka) uvijek iznova kupuje ulaznicu za "nastavak slijedi" nebi li konačno dočekala kraj. Neka mi netko na koncu objasni o čemu se tu radi, ali bez onoga - nemaš pojma, valjda si i ti komunjara, plaćenik i slično - ili neka umukne i primi se korisnog posla. Za jedan dio građana hrvatske, država je čini se šank na kojeg naslonjeni po cjeli dan uz pijuckanje laprdaju o onima koji momentalno nemaju vremena sa njima pijuckati i laprdati. Hajde, krenite sa pojašnjavanjem vi udbaši, komunjare, ustaše, dragovoljci i domobrani. Vi partizani svih boja i zastava izađite konačno iz svojih šuma sa jasnim dokazima o tome tko je ko, a ne da ko babe naslonjene na seoski plot zjakate i svakom osim sebi pronalazite zamjerku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare