To je to što me zanima!

'Karamarko je možda zauzet kopanjem po dosjeima Udbe'

Tijekom rasprave o radu Nacionalne zaklade za znanost u 2014. zaiskrilo je između SDP-a i HDZ-a oko vječnog problema, nedolaska većine zastupnika na rasprave
Vidi originalni članak

Tijekom saborske rasprave o radu Nacionalne zaklade za znanost u prošloj godini zaiskrilo je između SDP-a i HDZ-a oko vječnog problema, nedolaska većine zastupnika na saborske rasprave. Željko Reiner (HDZ) ustvrdio je da odnos prema znanosti pokazuje činjenica da je u dvorani manje od četvrtine zastupnika. Replicirala mu je Gordana Sobol (SDP). 

- Molim vas počnite i od predsjednika vaše stranke, kolege zastupnika Tomislava Karamarka. Koliko je on u ovoj dvorani i ja po tome mogu samo zaključiti da njega od svega ovdje od gospodarskih tema, sudstva, izvještaja raznih, znanosti, zdravlja itd. apsolutno ne interesira jer on uopće nije ovdje. Možda mu se ovih dana može i oprostiti jer pretpostavljam da ima posla u Hrvatskom državnom arhivu kopajući po prašnjavim Udbinim dosjeima - uzvratila je SDP-ovka.

- Kada se nemaju argumenti onda se ide agresivnošću, to je temelj psihologije, to se uči u 3. razredu srednje škole. Vi i vaša većina odlučili ste da se znanost sramotno malo financira i nemate nikakav odgovor za to onda počinjete naravno politizirati i prelaziti na teme koje nemaju nikakve veze sa temom o kojoj mi danas ovdje razgovaramo. Skretanjem pozornosti s onog o čemu ovdje raspravljamo na dnevnu politiku, na politikantstvo, koje je odraz vaše uznemirenosti što gubite zapravo, nije onaj posao zbog kojeg smo mi danas ovdje. Mi smo ovdje da raspravljamo o ovom izvješću, a ne o vašem uzdrmanom samopouzdanju - uzvratio joj je Reiner.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • ben hur panonius 13.06.2015.

    pa narod bira...mi smo najveći problem....

  • kokaza5 12.06.2015.

    Hahaha...panično traži svoj dosje...hahah

  • surfer23 12.06.2015.

    Nista sdpeu nece pomoci da ostane na vlasti pa ni pomoc bivsih Udbasa a ni strani spin doktori.U ove 3 god ne da nisu napravili nista vec su unazadili drzavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare