To je to što me zanima!

Karamarko: Kakva je to Vlada kad im EU treba reći što valja

Vlada koja je ovako neuspješna, ne znam kakva joj je perspektiva i koliko trebamo ovu agoniju trpjeti - zaključio je u četvrtak predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Od prvog trenutka od kada sam na čelu stranke zalažem se za izgradnju Pelješkog mosta, rekao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko komentirajući izjavu ministrice Vesne Pusić koja je podržala projekt Pelješkog mosta, nakon što je Europska komisija ocijenila da je to najbolja varijanta za povezivanje Hrvatske. 

- Dok smo mi pričali o potrebi izgradnje mosta gospodin Čačić, to nikad neću zaboraviti, je govorio da neki tamo luđaci, budale, ili kako se već znao osebujno izražavati, govore o izgradnji tog mosta koji se ne isplati graditi. Zamislite Vladu koja nema senzibilitet za stratešku dimenziju tog projekta. Zamislite kad im EU mora reći da je to dobro - izjavio je Karamarko. 

Dodao je kako EU ovoj Vladi stalno dijeli packe i da "blamiraju" državu.

- Vlada koja je ovako neuspješna, ne znam kakva joj je perspektiva i koliko trebamo ovu agoniju trpjeti - zaključio je Karamarko, prenosi Media servis.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • vferari 14.08.2013.

    Dakle ovaj čovjek ne samo da nezna što govori nego bi čak mogao i naštetiti vezano za odluku eu komisije o mostu.Pa naravno da je logično da moramo slušati što nam komisija predlaže pa radi se o novcu 85posto srestava bez kojih nema mosta.Očito da bi Karamarko gradio kao Sanader bez novaca i na svake izbore bili lokalni ili parlametarni otvarao radove na istom mjestu.Kad gospdin Karamarko pokušava kritizirati rad vladr uvjek upadne u situaciju dokazivanja svoje nesposobnosti.No to je jako dobro za sdp i koaliciju da se na miru mogu baviti aktualnim problemima bez brige za vlast.

  • Jakob_1 03.05.2013.

    a ti karamarko odvezi one otrove od talijana koje ste zakopali u Obrovcu i vrati mito

  • Nerd86 03.05.2013.

    Samo se ti nemoj javljat

Komentiraj...
Vidi sve komentare