To je to što me zanima!

Karamarko: Nakon Sanadera će biti i novih uhićenja kod nas

Ministar je rekao kako mu je u cilju da se zajedno sa srbijanskom policijom, ali i drugima iz regije bori protiv organiziranog kriminala. Ključno je da timovi rade, kaže
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko kazao je za srbijanski Blic da s uhićenjem Ive Sanadera borba protiv korupcije u RH sigurno nije završena. Ona će se, ističe, nastaviti i to znači da se mogu očekivati nove istrage i nova uhićenja. Dodao je kako mu je u cilju da se zajedno sa srbijanskom policijom, ali i drugima iz regije bori protiv organiziranog kriminala.

- Naša je odgovornost da se doista na kvalitetan način uključimo u borbu s pojavom internacionalizacije organiziranog kriminala. Ključno je da naši zajednički istražiteljski timovi, koji već postoje, efikasno rade - izjavio je Karamarko. Objasnio je da je dogovoreno kako će sjedište Regionalnog centra za borbu protiv organiziranog kriminala biti u Beogradu i da će na čelu biti predstavnik hrvatskog MUP-a.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ikopiko 15.12.2010.

    Jel, sad kad pozatvarate pola hrvatske, oce li onda biti posla za nas mlade ?

  • snaša s mudima 14.12.2010.

    Pa di si bio dok se kralo majmune ? Nisi vidio od Sanaderove guzice ? Sada kad je sve pokradeno , sada ti i Banda lopovska idete kao hapsiti. Pa ti ćeš pozatvarati sijelu vladu majmune ! Ko će onda krasti ? Ja ?

  • šaptačica 14.12.2010.

    jel kara ime a marko prezime ili obrnuto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare