To je to što me zanima!

'Karamarko ne živi u realnom svijetu, svoje će reći građani'

Saborski zastupnci SDP-a Karamarku su poručili kako nije bitno što oni o njemu misle već će to, vrlo vjerojatno ubrzo, imati priliku pokazati građani...
Vidi originalni članak

Saborski zastupnci SDP-a Karamarku su poručili kako nije bitno što oni o njemu misle već će to, vrlo vjerojatno ubrzo, imati priliku pokazati građani. Podsjetimo, on im je jučer rekao da su četiri godine proizvodili pakao u kojem će vjerojatno i završiti:

- To je retorička figura kojoj ne bih pridavao više značanja. Drago mi je da se počeo metaforički izražavati . I da se bavi SDP-om. Između ostalog to mu je posao. Uvijek se bavite političkim suparnicima bez obzira jeste li na vlasti ili u opoziciji - rekao je Arsen Bauk.

Njegov kolega Gordan Maras bio je još oštriji:

- Karamarko živi u svom svijetu i nema doticaja sa stvarnošću. Ne shvaća u čemu je problem, da nije u redu uzimati novac koji je s druge strane hrvatskih interesa. Ne shvaća da se nije uredu voziti od tih novaca u ML Mercedesu. To jednostavno nije mentalni sklop gospodina Karamarka, a na njegovu žalost to građani vide. Shvaćaju da jednostavno on nije taj koji bi trebao zastupati njihove interese. Vrlo brzo će se to pokazati.

Idi na 24sata

Komentari 246

  • sokrates_mali 19.05.2016.

    Pitanje za HDZ! Hoće li Karamarko progledati i obratiti se

  • bestpartizan_1 19.05.2016.

    hdzovci se stvaraju sve sekunde na ovom portalu kao šišmiša ih je, još malo i gotovo je

  • bestpartizan_1 19.05.2016.

    hdzovci se stvaraju sve sekunde na ovom portalu kao šišmiša ih je, još malo i gotovo je

Komentiraj...
Vidi sve komentare