To je to što me zanima!

Karamarko: Ne znam tko više ozbiljno doživljava Milanovića

Ne znam doživljava li ga više itko ozbiljno i u SDP-u. On je premijer i mislim da bi trebao pripaziti što govori. Njegov rječnik nije primjeren toj poziciji, kaže šef HDZ-a
Vidi originalni članak

Ne znam tko više ozbiljno doživljava Zorana Milanovića, kazao je portalu PolitikaPlus predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i tako odgovorio predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću, koji je u intervjuu RTL-u nazvao "infantilnom i djetinjastom" inicijativu da se nakon ulaska u EU u Hrvatskoj raspišu prijevremeni parlamentarni izbori.

- Ne znam doživljava li ga više itko ozbiljno i u SDP-u. On je premijer i mislim da bi trebao pripaziti što govori. Njegov rječnik nije primjeren poziciji premijera - rekao je Karamarko i dodao da je u nedjelju navečer čestitao i građanima koji su glasovali za druge opcije, a ne za HDZ.

- Milanović danas govori tako kako govori. Mislim da je bilo kakav dodatan komentar njegovih izjava nepotreban - zaključio je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 248

  • Lina39 22.05.2013.

    Pa ti ga ozbiljno doživljavaš kada su ti usta stalno puna njega te govoriš kao da su ti usta zablokirana.

  • APRILIJA 22.05.2013.

    a tek tebe,nezna se ko je gori ,mozete pod ruku i van iz drzave paraziti

  • jabuka5 22.05.2013.

    ne sviđa mi se ovaj naslov,,,,,ipak je Zoki ,premijer ,,,a ni ovaj osmjeh ,Karamarka ,mi se ne sviđa ,,,kakav smijeh ,,a narod ti gladan ,,,,,,,,vrlo čudni ljudi ,ZABORAVILI STE.... niste ovdje da vladate ,,,več da brinete o narodu ,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare