To je to što me zanima!

Karamarko nije otkrio datum, ali za Sanadera je sve spremno

Ministar unutarnjih poslova rekao je u ponedjeljak da su na 'tehničkoj razini' završene sve pripreme za izručenje Ive Sanadera. Trebao bi stići ovog tjedna
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova rekao je u ponedjeljak da su završene sve pripreme za izručenje Ive Sanadera, no i dalje ne želi otkriti točan dan kada bivši premijer stiže u Hrvatsku. Tomislav Karamarko je rekao da su na 'tehničkoj razini' pripreme gotove, no nije ulazio u detalje. Sanaderov odvjetnik najavio je da njegov klijent stiže ovog tjedna, no ni on nije precizirao dan niti način na koji će ga prevesti iz Austrije. Sanader je u Salzburgu u pritvoru već sedam mjeseci. Kad dođe u Hrvatsku, bit će u Remetincu jer mu je određen jednomjesečni istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pechvogel 19.07.2011.

    Karamarko, a što je to "spremno"??? Optužnice su trebale već biti u ladici. Državno tužiteljstvo je imalo 7 mjeseci vremena!!! Što to radite od naroda? Mogu i sama od sebe pravit budalu, stanem pred ogledalo i izvičem se sama nase. Za tu svrhu mi netrebaju samozvani vladajući!

  • crespo1607 18.07.2011.

    posto veliki dio Hrvatski građana htio pozdraviti i docekati svog bivseg premijera i cuti sta nam Ivo ima za reci...najbolje da se organizira docek IVE na hipodrumu,a jaca sa svojim ministrima u prvim redovima...

  • backdraft 18.07.2011.

    Koja sramota za zemlju i one koji su za njega glasali, a tek štetu koju su nanjeli i ovako ne dobrom ugledu jedne predivne turističke zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare