To je to što me zanima!

Karamarko: Nismo uvrijeđene veličine, već smo bili primorani

Karamarko je objasnio da su bili primorani izaći zbog nemogućnosti sudjelovanja u daljnoj demokratskoj raspravi. Dodao je da je današnje ponašanje Vlade 'točka na i'
Vidi originalni članak

Zastupnici HDZ-a napustili su Sabornicu u kojoj se raspravljalo o prijedlogu proračuna za iduću godinu nakon svađe oko oporbenih amandmana.

Nakon što su zastupnici HDZ-a napustili Sabornicu Tomislav Karamarko, šef HDZ-a, objasnio je kako oni zbog toga nisu uvrijeđene veličine već su bili primorani izaći zbog nemogućnosti sudjelovanja u daljnjoj demokratskoj raspravi.

- Dokazano je da Vlada uopće nije razgovarala o amandmanima, a ti amandmani nisu samo naši, već amandmani naših građana. Ovim načinom Kukuriku vlada vodi birtijašku politiku, ova se vlada vodi birtijaški - rekao je Karamarko te dodao da je ovakvo ponašanje Vlade 'točka na i.' Istaknuo je da je poseban problem pitanje vođenja sjednica Sabora.

- Pozivam Josipa Leku da napokon postane predsjednik Sabora i da štiti legitimitet svih zastupnika. I nedavno je izvršio izvanrednu asistenciju kada je premijer izvrijeđao Sabor - zaključio je Karamarko. 

Ivan Šuker, bivši ministar financija istaknuo je kako on zna proceduru jer je proteklih osam godina predlagao proračun. Iz svega, kaže Šuker, može samo zaključiti da Vlada uopće nije raspravljala o amandmanima. Gordan Jandroković potom je zamolio medije da zatraže fonogram ili zapisnik sa sjednice Vlade kako bi se vidjelo što se točno zbilo.

- Kada već ne žele nama dati, možda će htjeti vama - zaključio je Jandroković.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • hvala bogu što sam ateist 05.12.2012.

    Karamarko: Nismo uvrijeđene veličine, - no da smo veličine to je jasno, a da smo uvrijeđeni to se vidi.....

  • hipron 05.12.2012.

    HDZ Lopine : Napustite Sabor zauvjek. Dovoljno ste nanijeli patnje Hr narodu kroz 20 godina Vladavine.Jedno je sigurno.Narod više nije uz vas HDZ Lažni Branitelji i prepisivaći Diploma , fujj

  • laki-luka 04.12.2012.

    Koliko ovdje mogu isčitati iz komentara, ovi iz HDZ kad bace komentare kako sve ide na gore a ne na obećano bolje, imam osjećaj da su u krivu, ubiti HDZ-ovci i dalje obmanjuju javnost i nama je stvarno sve bolje i bolje, pa dobro ljudi što je vama!? Dajte se organizirajte u nekakvu stranku ili već što pa napravite nešto, pometite sa političke scene i SDP i HDZ, HNS SD i još nekoliko SS-ova, Laburiste i druge, možda tad bude manje pljuckanja po portalima po onima koji kažu ono što je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare