To je to što me zanima!

Karamarko o EP: Nekakvo kažnjavanje je skroz apsurdno

Tomislav Karamarko u nedjelju je rekao kako će Davor Ivo Stier biti na dobroj poziciji, a ponovio je i da se zbog teškog stanja nada prijevremenim izborima
Vidi originalni članak

Kreirali smo listu i naravno, u dogovoru s našim koalicijskim partnerima na tu slagalicu trebamo ubaciti manje više poznata imena, što ćemo učiniti ovih dana. Nekakvo kažnjavanje jednostavno je apsurdno i sve te teorije i priče koje oko toga čujem ovih dana jednostavno nisu istinite i moram ih demantirati - rekao je u nedjelju šef HDZ-a Tomislav Karamarko u predvorju riječkog kazališta Ivana pl. Zajca uoči svečane 24. obljetnice osnutka te stranke u Rijeci i PGŽ-u. 

Nije htio imenovati nikoga s liste. Odgovorio je na pitanje hoće li kazniti Stiera kao što je šef SDP-a Zoran Milanović to učinio Toninu Piculi. 

- Staviti neke ljude na listu, poput Stiera, da bude zastupnik u Europskom parlamentu, nije nikakvo kažnjavanje već nagrada i Stier će u konačnici biti vrlo dobro pozicioniran, a to mogu samo odabrani - rekao je.

Ponovio je kako se zbog teškog stanja u državi nada prijevremenim izborima.

- Situacija u državi iznimno je teška, Vlada nema inicijativu i ideju, svađalački je raspoložena, imamo velik broj nezaposlenih i stalno se gube radna mjesta - naveo je neke od razloga.

Prvi čovjek HDZ-a osvrnuo se i na komentar ministra Željka Jovanovića, koji je na Facebooku kritizirao glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića, koji je održao predavanje akademskoj zajednici HDZ-a.

- Nemam tu šta komentirati. Apsurd da neko poput njega komentira jednog autentičnog hrvatskog domoljuba i branitelja - zaključio je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • jelica bara 25.03.2014.

    glupom nikako dokazati da je glup - osobina svih glupaka , nek prestane već jednom ,

  • SAINT 24.03.2014.

    Bitno je ove sad smjenit zbog totalne nesposobnosti , pa neka dođe bilo tko drugi.

  • Kalea 24.03.2014.

    Pa zbog teškog stanja u državi vi bi trebali biti iza rešetaka a ne kandidirati se na izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare