To je to što me zanima!

Karamarko o prednosti: Malo ima veselja, ali razlika je veća

Najnovije istraživanje javnog mnijenja o rejtingu stranaka pokazuje da HDZ ima potporu 25,1, a Kukuriku koalicija 23,7 posto birača. Karamarko nije iznenađen
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je najnovije istraživanje prema kojemu je HDZ u prednosti pred Kukuriku koalicijom. HDZ uživa potporu 25,1, a Kukuriku koalicija 23,7 posto birača.

- To je već preko godinu dana, stalno govorim pustimo ankete. Mi smo prošle godine na izborima dokazali da smo prvi, na lokalnim izborima i na izborima za EU parlament. Ove godine to će biti još izraženije – kazao je Karamarko, priznavši kako prevladava malo veselja, ali ne potpuno, jer je ta razlika puno veća

Na pitanje hoće li predložiti Vladi Zorana Milanovića rješenja za izlaz iz nagomilanih problema, Karamarko je odgovorio da po pitanju poreza ne mogu naći zajednički jezik, piše Večernji list.

- To je politika uništenja do posljednjeg radnog mjesta. Možemo razgovarati o poticanju proizvodnje, o razvoju malog i srednjeg poduzetništva, ono što je u skladu s našim programom, ali i sa programom pučana u Europi. Sva stabilna društva i ekonomije počivaju na malom i srednjem poduzetništvu, svaka država počiva na jakom srednjem sloju. Naši suparnici to ne shvaćaju. Što se tiče poreza, prekjučer su rekli da će ih dizati, jučer da neće, danas opet da hoće. To je potpuno dezorijentirana ekipa, pokušavaju rezanjima i porezima postići neke rezultate. Oni na tome inzistiraju, to je već iracionalno. Jedna od definicija iracionalnosti, da ne kažem ludila je stalno inzistiranje  na istome rješenju koji donosi loš rezultat. Ovo je doista promašena Vlada, vrijeme je da ode – kazao je Karamarko.    


Idi na 24sata

Komentari 137

  • jožek2 28.04.2014.

    Jedva čekam da dođu parlamentarni izbori i da ta koalicija od pet stranaka predvođena Karamarkom dođu na vlast, jer oni sad znaju kako će Hrvatsku jako brzo izvući iz krize i zla koje joj je netko nepoznat nanio, jer Hdz-e nije po karamarku kriv ni za što oni su 18.godina radili sve pošteno ali Hrvatska je propala na nulu Sdp-e je kriv za sve što nevalja a hdz je zaslužan za sve što je dobro, a dobro nije ništa, pa nek se onda to zbroji i stvari postave na pravo mjesto. Karamarko obečava med i mljeko pa zašto mu ne vjerovati i glasovati za njega, idemo u sretnu i bogatu Hrvatsku sa Karamarkom.

  • Corleone Michael 27.04.2014.

    Ankete nisu vjerodostojne... Realno HDZ ima puno veću, a SDP puno manju potporu...

  • Azer 27.04.2014.

    ako ovi opet dobiju vlast onda ću se početi sramiti ove dražve..jadan li smo narod...

Komentiraj...
Vidi sve komentare