To je to što me zanima!

Karamarko: "Povećat ćemo mirovine pet posto na godinu"

Šef HDZ-a na predstavljanju izbornog programa najavio je i uvođenje nacionalnih mirovina za one o kojima se nitko ne brine. Kaže da će dovršiti i autocestu SK-ZG
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko predstavio je programski skup HDZ-a i Domoljubne koalicije u Sisku. Nakon što je nabrojao sve što ne valja s Vladom na odlasku najavio je velike promjene za Sisak. 

- Ostvarit ćemo program nove riječne luke u Sisku, dovršit ćemo autocestu Zagreb - Sisak, ostvarit ćemo cjelovit sustav obrane od poplava, a već u prvoj godini mandata izgradit ćemo sustav navodnjavanja za 33.000 hektara poljoprivrednog zemljišta - rekao je, a najavio je i povećanje mirovina.

- Povećavat ćemo mirovine za pet posto na godinu, sve dok ne osiguramo da prosječna mirovina iznosi 60 posto prosječne plaće. Osim toga, za umirovljenike o kojima se nitko ne brine osigurat ćemo nacionalne mirovine - obećaje Karamarko. 

Idi na 24sata

Komentari 251

  • Saruman 08.10.2015.

    i ja bi se mogao kandidirati...moj plan je sljedeći: litra benzina 2 kn, svakom novorođenom djetetu 2000 EUR, svakom penziću minimalno 5000 kn penzije, minimalac 6000 kn...samo ne pitajte kako da mi drugi ne ukradu gospodarski program...

  • Qurcy Ban 08.10.2015.

    Nisam niti HDZovac niti SDPovac, ali je očito da dosta ljudi sumljive prošlosti (i sadašnjosti) jedva čekaju da se HDZ ponovno vrati na vlast. Pitam se zašto?!

  • yocko 07.10.2015.

    Ovdje nešto smrdi,netko laže?

Komentiraj...
Vidi sve komentare