To je to što me zanima!

Karamarko protiv oporezivanja crkve: "To je baš iživljavanje"

Udruga David je prije nekoliko dana organizirala skupljanje potpisa za peticiju za oporezivanje crkvene imovine. Karamarko tvrdi da je takvo iživljavanje nepotrebno
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ne slaže se s Udrugom građana za zaštitu ljudskih prava - David, da se oporezuje imovina Crkve. Ocijenio je da takva inicijativa predstavlja "nepotrebno iživljavanje".

- Ugovor s Vatikanom je riješen i sad postoje raznorazne inicijative koje nisu dobrodošle u ovom momentu - rekao je Karamarko u subotu navečer u Splitu gdje je boravio na sastanku HDZ-ovih dužnosnika za drugi krug lokalnih izbora. 

Podsjetimo, Udruga David je prije nekoliko dana organizirala skupljanje potpisa za peticiju za oporezivanje crkvene imovine. Prema Karamarkovu mišljenju, Crkva je čimbenik stabilnosti u društvu. 

- Crkva okuplja narod i ona je zaslužna u hrvatskoj povijesti, te mislim da je ovo nekakvo dodatno iživljavanje sasvim nepotrebno - rekao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 500

  • 27.05.2013.

    to što oni ne plate,skida se nama sa plaća i mirovina ,nek se odvoje od države zaljepili su se ko čičak i ne puštaju,a Karamarko se ulizuje crkvi--

  • FIĆEK 27.05.2013.

    Iživljavanje je što ti svaki dan imaš nešto za komentirati i držati nam prodike.Po čemu si ti nekakva moralna vertikala u ovoj državi ?

  • AnteG 27.05.2013.

    bravo! Svakim me danom sve više iznenađuješ!!! Hvala ti u ime Hrvata i Hrvatske! Inače nije baš da volim tvoju stranku i tvoje bivše suradnike kojima se sudi za lopovluuuke! Ali ova izjava ti je na mjestu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare