To je to što me zanima!

Karamarko: Shvaćam gnjev branitelja, doći ću na prosvjed

Ministar unutarnjih poslova objasnio je da ne istražuju Radimira Čačića, da će gay Pride u Splitu biti siguran te da će s kolegama doći u Vukovar na prosvjed
Vidi originalni članak

Na svečanom otvorenju prostorija upravnih poslova PU šibensko-kninske u Vodicama ministar Tomislav Karamarko potvrdio je da će doći na prosvjed branitelja u subotu u Vukovaru. 

- Da, znam da najavljuju taj prosvjed. Moji kolege i ja ćemo biti tamo. Naravno, shvaćamo opravdani gnjev naših branitelja i tu reakciju. Ali, kažem, slučaj Purda se rješava, ja vjerujem da će biti pozitivno riješen, i da će taj gospodin, naš cijenjeni branitelj uskoro biti u Hrvatskoj - rekao je Karamarko. 

Na upit o istrazi protiv Radimira Čačića u vezi njegove tvrtke Coning i privatizacije Zelene Punte, ministar je rekao da policija ne provodi istragu protiv njega . 

- Mi ne istražujemo Radimira Čačića. Mi naprosto istražujemo možebitne nezakonitosti u nekima procesima, da li u pretvorbi ili poslije u nekim procesima unutar te firme. Ništa ne prejudiciramo. Ne određujemo unaprijed krivce. To nije naš posao – rekao je Karamarko. 

Nije bio rječitiji ni na pitanje o istrazi slučaja Daimler. 

- Dobili smo ogromnu količinu dokumenata iz Amerike. To je doista veliki paket. Tu je 30.000 dokumenata, preko 40.000 kartica teksta koji je sada u obradi za koju će trebati i vremena i ljudi. To je sve što sada mogu reći, jer se radi o uskočkom predmetu - rekao je Karamarko. 

Upitan o sigurnosti najavljenonog splitskog Gay Pridea rekao je da tamo neće biti nikakvih problema, s obzirom da policija već ima iskustava s takvim događajima u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ivooo 29.01.2011.

    Da li te je netko željan tamo??? Đu.....

  • qp10 29.01.2011.

    Ma govor ravan onom za pred izbore,sve ce biti super samo da ostanes na vlasti,ali nasi branitelji da zive u strahu od hapsenja i to zbog propusta vlade koju su sami stvorili,to vam nece bas proci,ne samo na izborima,nego nigdje.Ne dirajte branitelje jer ako se skoce imat cemo novi Egipat

  • moonshajn 29.01.2011.

    OČITO je da ne djeluje ka pravi ministar policije.Nego je na strani HDZ-a, to svako vidi iz njegova istupa u saboru.Ili će i on uzeti članstvo HDZ-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare