To je to što me zanima!

Karamarko: Tihomir Orešković ima sve što Milanović nema

Nakon što je tehnički premijer Zoran Milanović Tihomira Oreškovića nazvao slučajnim mandatarom, na Facebooku se oglasio čelnik HDZ-a T. Karamarko
Vidi originalni članak

Nakon što je tehnički premijer Zoran Milanović Tihomira Oreškovića nazvao slučajnim mandatarom, na Facebooku se oglasio čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko:

- Zoran Milanović ne ostavlja puno mogućnosti da se komentira njegovo ponašanje, a da onaj tko to govori ostane pristojan. Gospodin Orešković nema iskustvo u vođenju države, ali ima iskustvo u međunarodnim financijama i u organiziranju poslovnih timova, što je nama u ovom trenutku jako važno. Zaista je maliciozno čovjeka s tolikim ugledom i iskustvom nazvati slučajnim premijerom - napisao je Karamarko u Facebook statusu.

Naglasio je kako Orešković ima sve što Milanović nema, a to je iskustvo u realnom poslovnom sektoru, rezultati i ugled:

- Ništa od toga Milanović nema. Ako je u našoj državi nešto bilo slučajno, onda je svakako Zoran Milanović slučajno postao premijer, što je i dokazao svojim ponašanjem zadnje četiri godine. Njegovi rezultati rada, njegov ugled i njegove državničke kvalitete jednostavno ne postoje - kaže Karamarko. 

Idi na 24sata

Komentari 476

  • Delija Novoroosija 10.01.2016.

    LOL... jadne građevine sa ovakvim precednikom... baš mi vas je žao... čmrc!? ;)))

  • Baba s cigarom 10.01.2016.

    Admine, kad kod mi budeš uklonio komentar koji nikoga ne vrijeđa ja ti neću ostati dužna; "Admine, napisala bih ti tko si i što si ti..., ali bit ću pametnija i kulturnija od tebe, pa ću ostati na nivou svoje inteligencije i kulture, a čitaoci neka si misle što sam željela o tebi napisati. Toliko o tvojem: "Poštovani..." Govedino!"

  • Marija Jurić Zagorka 09.01.2016.

    Mogu li ja izjaviti na fejsu da mnogo ljudi naše zemlje živi jako loše materijalno, zdravstveno i birokratski ugroženo pa da mi Karamarko, Orešković, Milanović, Petrov pa čak i Grmoja, odgovore kad i kako će jedna mala država, čiji broj stanovnika ne premašuje jedan srednji europski grad, živjeti bar srednje prosječno. Znam da bi svi nabrojeni bahato odmahnuli rukom pa zato neću ništa pisati na fejsu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare