To je to što me zanima!

Karamarko: Uvjeren sam da ćemo uspjeti presložiti Vladu

I dalje ću se gorljivo zagovarati za napredak Hrvatske, a za navodni sukob interesaiskoristit ću sva pravna sredstva da dokažem da sukoba interesa nije bilo, objavio je
Vidi originalni članak

Nakon konferencije za medije, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko oglasio se i na Facebooku te je poručio da je "uvjeren da" će "uspjeti presložiti Vladu". 

- Podnosim ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade, a pozivam Božu Petrova i Tihomira Oreškovića da i oni to naprave. Kao što sam najavljivao, ovim simboličnim činom ću pokazati da sam spreman na kompromis kada je u pitanju stabilnost Vlade i hrvatska budućnost. Uvjeren sam da ćemo uspjeti presložiti Vladu i do kraja provesti naš program kojeg smo pripremali toliko dugo. I dalje ću se gorljivo zagovarati za napredak Republike Hrvatske, a za navodni sukob interesa za koji me se tereti iskoristit ću sva pravna sredstva da dokažem da sukoba interesa nije bilo", zaključio je Karamarko u statusu.

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • biberrr 16.06.2016.

    Manolić ga je osobno optužio da je radio za UDBU još u komunizmu,kodno ime mu je bilo Garavi,izgleda da i sada radi za SDP. Špijun i doušnik dlaku mijenja,a ćud nikada.

  • Dosta! 16.06.2016.

    I ja sam uvjeren kako ste narodu dop.zdi.i.

  • opussave 16.06.2016.

    Novi izbori, a tu nema mjesta niti za Karamarka niti za HDZ. Drug Mesić je bio u pravu kada je rekao da je gospodin Karamarko politički mrtav, ali on jadničak to još ne zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare