To je to što me zanima!

Karamarko: Uvođenje ćirilice svakako nam neće biti prioritet

Nemam ništa protiv da ćirilica bude izborni predmet onome tko hoće, ali to svakako nije reformska mjera, objavio je na Facebooku Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Spremni smo za provođenje reformi, ali ne i za one koje bi mogle dovesti do novih troškova ili slabljenja hrvatskog nacionalnog jedinstva i teritorijalne cjelovitosti – poručio je danas predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom Facebook profilu.

– Prema tome, zasad ćemo se koncentrirati na reforme u gospodarskom, financijskom i socijalnom području. Uvođenje ćirilice svakako nam neće biti prioritet u reformi obrazovanja koju također kanimo provesti. Nemam ništa protiv da ćirilica bude izborni predmet onome tko hoće, ali to svakako nije reformska mjera – objasnio je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • tomislav klaunški 20.01.2016.

    Samo sam se pitao kad će se Karamarko početi uvlačiti Pupovcu i Srbima. Nevjerojatno, imaš li ti imalo digniteta, čovječe?

  • St. Jimmy 20.01.2016.

    Damir Boras je predsjednik sinodalnog vijeća "Hrvatske Starokatoličke Crkve" (HSC) i unuk je Marka Kalogjere, utemeljitelja i prvog biskupa HSC, koja je u Hrvatskoj osnovana 1922. godine.. Starokatolička Crkva je vjerska zajednica koja se odvojila od Rimokatoličke crkve 1871. HSC ne priznaje Papu kao Petrovog nasljednika, već je temeljena na principu Srpske Pravoslavne Crkve. Imajući u vidu navedeno, ne čudi me Borasovo inzistiranje na ćirilici.

  • jo2hn8ny 20.01.2016.

    Bolje bi bilo da djeci uvedete informatiku od prvog razreda kao obavezni predmet, nego što tu kemijate s kirilicom. Tko hoće učiti kirilicu neka ide na tečaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare