To je to što me zanima!

Kardinal 'Rambo': Obožavam popravljati svoj .357 Magnum

Lokalni portal Savonanews objavio je kako zanimljivi kardinal, koji je prije obnašao dužnost biskupa u Savoni, ima bar 13 komada oružja, među kojima i .357 Magnum
Vidi originalni članak

Vatikanski kardinal Domenico Calcagno (68) veliki je obožavatelj oružja, piše AFP. Talijanski mediji kardinalu su već nadjenuli nadimak Rambo. Iako je njegova strast u suprotnosti s kršćanskim pacifističkim učenjima, on tvrdi da je hobi potpuno nevin. Lokalni portal Savonanews objavio je kako zanimljivi kardinal, koji je prije obnašao dužnost biskupa u Savoni, ima barem 13 komada oružja, među kojima i .357 Magnum. 

Kardinal Calcagno kratko je izjavio kako ne razumije zbog čega se podiže tolika panika. 

- Potpuno je nevino. Moja strast za oružjem već dugo traje. Nekad sam obilazio streljane no od kada sam u Vatikanu morao sam prestati. Najviše volim popravljati oružje - rekao je kardinal koji je na glasu kao vrsan lovac. 

U lovu, naravno, koristi pušku iz vlastite kolekcije. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MLADEN_5 13.04.2012.

    A sto ne probas na onima sto su djecu prodavali , bogatima u Spanjolskoj? Djeca odvojena od roditelja , zbog interesa.

  • mimozica 13.04.2012.

    puskarstvo je lijep i zanimljiv hobij isto kao i kolekcionarstvo bilo cega, bitno je da covjek ima strast prema necemu i nesto sto ga u zivotu ispunjava. a zasto su ga lose kritizirali zbog toga, stvarno mi nije jasno...

  • wozzie 13.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare