To je to što me zanima!

Karl Erjavec: Velike su šanse da se usvoji dogovor iz Otočca

Postoji velika mogućnost da se postigne dogovor, i to na temelju onoga što je bilo pripremljeno na susretu između mene i hrvatske ministrice Pusić, kaže Erjavec
Vidi originalni članak

Bivši glavni slovenski pregovarač za pitanje Ljubljanske banke Karl Erjavec je nakon sjednice parlamentarnog odbora za vanjsku politiku u Ljubljani rekao kako su veliki izgledi da se postigne sporazum s Hrvatskom na temelju dogovora iz Otočca. 

- Vrlo sam zadovoljan onim što sam na sastanku čuo. Postoji velika mogućnost da se postigne dogovor, i to na temelju onoga što je bilo pripremljeno na susretu između mene i hrvatske ministrice Vesne Pusić u Otočcu. Mislim da se sve dobro odvija - izjavio je Erjavec.

Zatvoreni sastanak inicirao je slovenski predsjednik vlade Janez Janša, a sudjelovali su i mandatarka za sastav nove vlade Alenka Bratušek te Tone Kajzer iz kabineta premijera, kojega je Janša nakon povlačenja Erjavca iz pregovaračkog procesa imenovao koordinatorom slovenske strane za pregovore o Ljubljanskoj banci.

Nakon sastanka  Janša, Bratušek i Kajzer nisu davali izjave o mogućem sporazumu o Ljubljanskoj banci, piše HRT

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Halo Bing, kako brat 07.03.2013.

    Ma svaka čast, Bravo na kub! Jedina 2 problemčića su kaj samo dragi bog zna kaj u tom dogovoru piše, i kaj vrli političari Hrvatski građane koji su ih izabrali nisu ništ pitali o tomu kaj namjeravaju potpisati. Ajoj da, pa ne radi se o njihovoj lovi tojest lovi "zarađenoj" za 4 godine mandata u saboru, nek se radi o lovi obićnih malih Hrvatića zarađivanoj 30, 40 godina na zapadnoevropskim bauštelama! Hvala vrlim Hrvatskim zastupnicima(cama), i članovima vlade, ove i prijašnjih!

  • zdepar 07.03.2013.

    mijenjam dobro očuvanu , zadnju godinu njegovanu, ministricu za povrat devizne štednje iz Lj B

  • MALI IVICA_1 07.03.2013.

    DA MI JE ZNATI KOLIKO SMO SAD POPUŠILI

Komentiraj...
Vidi sve komentare