To je to što me zanima!

Karlovac: Hrvoju Žužiću sutkinja produljila pritvor

Policija na ovu je raspravu Hrvoja Žužića u zgradu suda uvela kroz garažu pa tako nitko nije vidio je li, kao i prošli puta, na nogama imao lance
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Karlovcu u postupku protiv Hrvoja Žužića (23) u ponedjeljak je trebao svjedočiti njegov suvozač Hrvoje Ivanković (17), no on se nije pojavio. Žužić je 1. kolovoza u Velikoj Gorici sa 2.15 promila alkohola u krvi i s brzinom od 111 kilometara na sat skrivio nesreću u kojoj je poginula Ružica Pavić (19), a teško se ozlijedio Hrvoje Matijašić (22). Svjedočio je Ivan Bedeniković, prometni vještak koji je rekao da bi Žužić udario u skuter, koji je spominjao u svojoj obrani i sa brzinom od 70 kilometara na sat. Također, potvrdio je kako na cesti nije bilo tragova kočenja i kako je po položaju automobila nakon sudara utvrdio kako je Žužić naletio na automobil, a nije ga udario pri izbjegavanju sudara s skuterom. Opovrgnuo je i Žužićeve tvrdnje da je tek 20 metara prije sudara sa 70 kilometra na sat ubrzao na 111 km, te dodao kako se u tako kratkom vremenu ne može razviti tolika brzina. Pravosudni policajci Žužića su u zgradu uveli kroz garažu, a u sudnicu su ga doveli sa lisicama na rukama. Na raspravi su bili i njegovi roditelji, Vesna i Željko Žužić. Kada je sutkinja Elma Kaleb Mamić na kraju rasprave Žužiću produljila pritvor, njegova majka, koja je sutkinja u Velikoj Gorici burno je reagirala.
- To što se radi mom sinu ne radi se nigdje - viknula je uzrujano. Sutkinja je svoju odluku obrazložila time što mladi Žužić u trenutku prometne nesreće nije imao vozačku dozvolu. Kad je izašao iz sudnice Željko Žužić počeo je vikati.
- Sutkinja je pogriješila. Sva trojica mladića koji su sudjelovali u prometnoj nesreći zovu se Hrvoje. Vozačku nije imao Hrvoje Matijašić. On je imao probnu vozačku, koja mu je istekla i koju je trebao produžiti- rekao je Željko Žužić. Sutkinja je naredila da se na sljedeću raspravu privede Hrvoje Ivanović,a saslušat će se i toksikološki vještak Zdravko Kovačić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hacker-ri 26.11.2007.

    Smijesno mi je da se njega drzi 2 mjeseca a ubojica ubije decka 19 godina i njemu se dopusti da \"cuva\" kcer, a lopovi nam izbore dobivaju ! A OVAJ U ZATVORU !!! Jesam za to da ga se kazni, ali dok ga ne osude neka bude doma ! Trosi novce bezveze a ima vise njih koji zasluzuju bit u zatvoru umjesto njega !

  • miro333 26.11.2007.

    da ga hoce objesit na trgu bana jelacica - da vide ostali nadobudni sinovi koliko zapravo moze kostat njihov bmw

  • entoni 26.11.2007.

    Dobro je poštena sutkinja ili dogovor sa kolegicom dok mediji ne zaborave?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare