To je to što me zanima!

Karlovac: Prisilno sletjela Cessna, nema ozlijeđenih

Student prometnog falukteta nije ozlijeđen u padu aviona. Očevici su čuli trokiranje motora aviona. Pao je tek stotinjak metara od kuća u Šišljaviću
Vidi originalni članak

Student prometnog fakulteta u Zagrebu, M.K. (22) Cessnom 182 prisilno je sletio stotinjak metara od kuća u naselju Šišljavić kraj Karlovca i isto toliko od Kupe, izvijestila je karlovačka policija. Dojavu o padu aviona policija je dobila u petak oko 11.40 sati. Ubrzo su, u blizini mjesta događaja, pronašli avion i pilota. Student je bio sam i nije ozlijeđen u slijetanju, potvrdio nam je inspektor za zrakoplovne nesreće Dinko Vodanović.
Očevidac nesreće, Slavko Žegar, kaže kako je vidio avion kako dva, tri puta kruži iznad sela.
- Čulo se trokiranje motora, a zatim se avion nosom zabio u oranicu blizu rijeke Kupe - kaže Željar. Pilot aviona je u šoku i nije mogao dati izjavu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Aahz_666 04.10.2008.

    E da...zaboravih još jedan važan detalj....ak se već \'nosom zabio u zemlju\'....kak to da se nije avion preokrenuo na leđa? Na koju foru je onda pilot neozlijeđen? Zbog čega je kapotaž motora čitav (od takvog \'zabijanja\' sigurno bi pukao) ?

  • Aahz_666 04.10.2008.

    1.Kaj je tak teško provjeriti na netu o o kojem se avionu radi....ova novinarska šlampavost mi već ide na kurac...nije Cessna C-182 već C-172...pa kad već serete o nečem o čemu pojma nemate,dajte onda barem provjerite o čemu vam pričaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare