To je to što me zanima!

Karlovac: Starca oslobodili za pokušaj ubojstva sina

Županijski sud u Karlovcu je oslobodio Ivana Paranosa optužbe za pokušaj ubojstva sina Ivice (32) u rujnu prošle godine u Gornjim Stativama
Vidi originalni članak

Žao mi je. Nisam htio nikoga povrijediti, a posebno ne svog sina, rekao je Ivan Paranos (77) na Županijskom sudu u Karlovcu prije izricanje presude. Oslobodili su ga optužbe za pokušaj ubojstva sina Ivice Paranosa (32) u rujnu prošle godine u Gornjim Stativama. Dobio je samo kaznu zatvora od 16 mjeseci za nedozvoljeno držanje oružja i za ugrožavanje sigurnosti jer je pokraj članova obitelji ispalio jedan hitac iz puške M 48. Podsjetimo, Paranos je ispalio metak pokraj snahina oca Ivana Lončarića i njegove kćeri Vesne Mazzocato te njenom sinu Vjekoslavu i unucima Juraju i Ivanu. Pucao je prema sinu, ali je pogodio ogradu. Nakon toga je navodno ponovno pokušao pucati, ali mu se metak zaglavio u cijevi. Jedna svjedokinja je rekla da je čula kako starac repetira pušku iako je sam Ivica Paranos svjedočio da nije niti vidio niti čuo repetiranje puške. Sudsko vijeće nije našlo dokaza da je Ivan zaista pokušao ubiti sina Ivicu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mimidu 09.02.2010.

    HEJ! A zasto nase sudstvo ne uvede porotu kao u drugim zemljama?? Eeeee onda bi puno vise bilo smeca u zatvoru, a manje na ulicama.

  • TNT 1 09.02.2010.

    sad mu na izlazu dajte još ispravnu pušku da da nekoga ubije tek onda shvatite da je ipak bio za ludnicu!!!! odvedite ga kovaču da mu nokte obrusi izgleda kao orao!!!

  • šamar 09.02.2010.

    ovo nase pravosudje je ludo...ovo stvarno nisam nigdje vidjela,al stvarno nigdje...ja da sam sudac sramila bi se ovakve presude,mislim ovo je...uzas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare